Sluurpy > Restauranter i Århus > Cafe Albert

Anmeldelser Cafe Albert - Århus

mille-marie bech nielsen
Rigtig huggelog Cage tæt på Århus og stor center nord. Virkelig billig priser, hvor alle kan være med. Forskellige øl, kaffe mm. Der er dog kun mad indtil kl 17 men også til gode priser. Sidde pladser udenfor. Perfekt sted hvis man vil besøge en god Cafe uden at være i midten af Århus. Kommer gerne igen.
Else Jægersdorf
Meget støj af bassen fra musikken og ønsket om at få musikken dæmpet blev pure afvist. Bestemt ikke et sted for folk med bl.a. høreapparat. Meget lidt imødekommende personale og ikke muligt at komme i kontakt med indehaveren på trods af hans tilstedeværelse. Café Albert er ikke et sted vi vi 10 vil anbefale.
R. Brandt
Lækker cafe burger og biksemad med et tvist til en fornuftig pris. Godt udvalg af craft beer. Hyggelig atmosfære.
Nikolaj Sass Ebsen
Dejlig mad, godt og hjemmelavet. Stort udvalg i øl. Hyggelig indretning og venligt personale. Vi fik landgangsbrød citronmarineret kylling og en chilliburger. Burgeren og landgangsbrødet var lækkert. Kyllingen var lidt til den tørre side men salater der var til var rigtig lækker.
Stine Højgaard
Er du interesseret i øl, så er dette et godt sted at gå hen. Der er mange special øl og interessante øl på hanerne. Ejeren er et unikum (på den gode måde og er til tider i resturanten, men betjener dog ikke gæster). Desværre smitter ejerens fantastiske evne til at tale med gæster ikke af på det øvrige personale. Du skal gå på albert hvis du mangler en cafe i lokal områder. Priserne er yderst rimelige- servicen er også derefter. Dvs. Service ligger lige niveauet over IKEAs selvbetjening. Så at vente på at blive betjent er forventeligt (også når der ikke er kø). De spørger dig aldrig om du lige skal have en øl/kaffe mere. Men der er internet, du kan sidde både ude og inde og den er den eneste mulighed.
Henning Horst
Det er rigtig godt og hyggelig Og så fejre café Albert Øletsdag lørdag d.7.september Alle er velkomne 😊😊😊😊😊😊 De danske ølentusiaster 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺
Sebastian Rasmussen
Har gået forbi mange gange og tænkt, at det ikke var noget specielt. Men må indrømme, at jeg er blevet meget positiv overrasket. Her er virkelig hyggeligt, menukortet ser indbydende ud og personalet virker rigtig søde. Desværre kom jeg efter køkkenet var lukket, hvorfor det kun blev en øl for mit vedkommende.
Gunner MacIntyre
En overset perle! Café Albert kombinerer god mad og virkelig gode øl til en meget fin pris. Det kombineret med stedets placering lidt uden for centrum gør café Albert til en ren oase i området. Varmeste anbefalinger herfra 👍
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review