#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Com Viet

Com Viet - Århus - Fotoalbum

Dejlig mad og rigtigt flink personale. Menu både på dansk og engelsk.
Perfekt stegt svinekød med ris - og et par lækre friske forårsruller. Mums det var godt.
Lækre vietnamesiske retter med masser af smag til billige priser! Delicious Vietnamese dishes with lot of taste at a cheap price!
Maden er rigtig god og fåes til billige penge, men interiøret, placeringen, menukortet og restaurantens ydre underspiller madens kvalitet. Hvis du ikke har noget i mod at indretningen ikke just er Michelin værdigt, så vil jeg klart anbefale dette sted for når du lyster sydasiatisk madlavning.
Maden var ikke dårlig som sådan, men noget mere kedelig end jeg er vant til for vietnamesisk mad. Hovedretten var vietnamesisk ribbenssteg. Selve ribbensstegen var glimrende: Sprød og lettere karamelliseret overflade og saftig indvendig. Intet at udsætte på den. Det var først og fremmest tilbehøret
Varm anbefaling! Venlig og kompetent betjening - lækker mad 👍 Vi kom søndag aften klokken 18 og havde ikke bestilt bord, men der var god plads. Vi blev straks vist hen til et bord ved vinduet og bestilte 10 minutter senere efter menukortet. Menukortet er meget overskueligt med billeder af alle rette
Uden sammenligning det bedste sted for vietnamesisk mad i Aarhus. Ualmindeligt lækker mad til virkelig favorable priser. Søde og imødekommende mennesker, der driver stedet. Absolut fremragende.
Autentisk, vietnamesisk spisested med dejlig mad og meget venlig betjening. Der er god plads ved bordene, så man sidder ikke som sild i en tønde. Jeg har spist der flere gange, og jeg kommer helt sikkert igen. Jeg kan klart anbefale stedet.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures