#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Mikkeller Bar Aarhus

Mikkeller Bar Aarhus - Århus - Fotoalbum

Skøn og mega hyggelig bar med rigtig god betjening samt vejledning i hvilken øl jeg skulle prøve i sommervarmen: Frisk og lækker øl brygget på hindbær 😍
Ingen slinger i valsen, det er jo som det skal være. Gode øl, gode snacks, venlig betjening. Mulighed for at smage øllet inden køb, god hjælp til at finde den rette øl.
Dyrt men fantastisk udvalg og god betjæning.
Hyggeligt sted, men af og til lidt crowded. Mange gode øl på tavlen. Skifter ofte. Velvidende bartender.
Super hyggeligt. Mange forskellige (stærke) øl og noget til enhver smag!
Øllet serveres i nogle helt okay flotte glas. Der koges virkelig al den suppe de kan på de tegninger med mændene med hatte på. Indretningen er nutidig og det er fedt med alle de specialøl. Prisen er helt urimelig.
Super gode øl der er pengene værd. Ærgerligt at lokalerne er små - det kan være svært at finde en siddeplads. Men jeg må desværre begrænse min vurdering til 3 stjerner, da bartenderen var urimeligt arrogant uden den store lyst til at hjælpe en "ikke-kender".
Det gode ved det er sted, at man udefra nemt se hvad man får. En lille tæt pakket hyggelig bar med masser fra træ og udvalg af øl, hvor der er noget for en hver smag. Om stedet er for en rigtig øl-fanatiker tør jeg ikke svare på. Hvis kan finde et ledigt bord og betale hvad de dyre dråber koster, så
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures