Sluurpy > Restauranter i Århus > Cafe Hack

Anmeldelser Cafe Hack - Århus

Rikke Hansen
Super hyggeligt sted, og mad samt vin var i top. Tjeneren sørgede godt for os. Dejligt sted.
Jannie Ormstrup Lykke Jensen
Var til julefrokost i et alt for fyldt lokale! Fik en dj i nakken inden vi var færdige med maden. Bordet vi sad ved blev fjernet mens mange var på toilet eller ide at ryge, og kunne derfor ikke finde plads da de kom ind igen. Maden var der ikke helt nok af før der blev bedt om mere, og den var ok men ikke helt i top. Er sikkert et hyggeligt sted ellers men der var simpelthen proppet for mange mennesker ind i det lille lokale, især Corona taget i betragtning!!
ANDERS REIFF-LARSEN
Dejlig mad og drikke, betjening helt i top, hyggeligt og stemningsfulde omgivelser
mik d
Dejlige omgivelser, god mad og betjening.
Lilly Nordtorp
Det var bare godt, velsmagende og passende portionsstørrelser.
Martin Filtenborg
Beliggende i historiske omgivelser har man valgt at gå efter nær-gourmet-oplevelsen bakket op af et både vidende og serviceminded personale. Jeg valgte at ta' udfordringen op og gik hjem med en hel stribe smagsoplevelser, arrangeret med en næsten nonchalant lethed som vidner om at det her altså ikke var helt tilfældigt. Kløgtigt sammensatte kontraster. Wow!
Anders Juul
Brunch. Perfekt servering. Rigeligt og med Cava og juice ad libitum. Vi kommer helt sikkert igen.
John Milland
Super lækkert mad og skøn atmosfære 👍🙏
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review