Les Trois

Les Trois, Århus Frederiksgade 29 - Århus

Europæisk
• Vinstue
• Dansk

97/100
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Les Trois skål?

Vurderinger og anmeldelser

97
/100
Baseret på 85 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 02/06/2021
5,0
16 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 04/07/2020
4,5
Facebook
Facebook
Last update on 04/07/2020
5,0
9 Anmeldelser

Anmeldelser

5
Lea Thomsen
+5
Så lækkert mad og den bedste service vi har fået i hele vores liv. Mener at der stod på kvitteringen at tjeneren hedder Allan - så god service. Maden var så god. Vi have købt 3-retters til 250 kr. på earlybird. Vi fik dog også snacks oveni trods at det ikke var inkluderet i vores voucher. Det hele var rigtig lækkert og vi blev udfordret på mad vi normalt ikke er så "trygge" i... vildt, fasan og for min veninde tatar. Det hele var fantastisk og tak for at udvikle vores smagsløg. Atmosfæren, og temningen var også rigtig god. Meget hyggeligt lowkey sted. Autentisk og fantastisk oplevelse. Kan klart anbefales.
5
Nis Sorensen
+5
Vi startede med et glas rosé champagne, uhm, den var god. Så havde vi god tid til at finde ud af, hvordan menuen skulle sammensættes. Vi fik en dejlig, skøn tre-retters menu med tilhørende vinmenu med tre forskellige vine tilpasset retten. Da vi ikke fik samme forret, fik vi heller ikke samme vin til forretten. Diskret, kompetent og professionel betjening. Kan klat anbefales :-)
5
Thomas Tranegaard Nielsen
+5
Hos Dauphine får man en veltilberedt menu, både mad og vin, hvor der er tænkt over tingene. Hyggelig atmosfære og behagelig og professionel betjening - meget værdi for pengene! Mit seneste besøg bød på en lækker menu med først 3 appetizers og dernæst 4 lækre retter: kulmule, havkat, kalv og rabarber. Vi bestilte vi menu, og hver vin passede usædvanligt godt til retterne. Da vi går meget op i både vin og mad, spurgte vi ind til begge dele, og her viste tjenerne med uddybe de svar, at de havde styr på begge dele. Restaurant Dauphine er klart et besøg værd!
5
Carina Lærkesøe
+5
Så god betjening at man ikke tænker over priserne. Så perfekt et setup at det giver en oplevelse man ikke skal leve uden. Og maden!? Wow... hver en mundfuld var episk
5
Mads Langberg
+5
Dauphine har været min favorit gennem mange år. Maden, betjeningen og stemingen er hver gang en fantastisk oplevelse på et højt niveau. Det var det endnu engang torsdag d. 18. november, hvor de fire retter med tilhørende vin blev nydt i bedste selskab over flere timer. Dauphine er et uhøjtideligt sted i absolut bedste klasse, hvor der er masser af tid til samtale og fordybelse mellem retterne. Mit bedste råd er derfor at lave en reservation, sæt god tid af og nyd en af de bedste restauranter i Aarhus.
4
Eva Lind Hansen
+4
Stadig et hyggeligt og godt spisested (har ikke været der i ca.10 år)Lækre snacks på huset og velsmagende 3-4 retter med gode, velvalgte vine dertil. Kun "hovedretten" (okse, rødbede, mos og varme krydderier) var lidt flad - også helt bogstaveligt - men det oplever jeg ofte på disse gode mellemklasserestauranter.
4
Johannes Hougaard
+4
4,5* hvis man kunne. Stedet er desværre en smule bedaget at se på og virker lidt slidt. Maden var der til gengæld ikke noget at udsætte på - de kan deres saucer på Dauphine! Ellers var det virkelig vellavet og velsmagende retter - ikke vildt innovativt men helt klassisk og super lækkert. Vinmenuen var en anelse skuffende og trækker sammen med det slidte look den halve stjerne fra. 1550 kr for tre retter med vand og vin for to personer er det bestemt værd!

Beskrivelse

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google
Facebook
Facebook

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Les Trois

bianca Sluurpy rate Google rate Facebook rate
TA

Les Trois

97 4.5 5 5
Cafe Hollywood 70 2.8 2.5
Restaurant Tiende 80 4
Mogador 87 4.3 4.6 4
Tipsy 85 4.6 4
Ha Long 70 2.6 3
Chick-Inn 73 3.9 4
Espresso House 86 4.1 4.5

QR Code Menu

QR Code

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 97 baseret på 85 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe +45 86 19 39 22

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1