Sluurpy > Restauranter i Århus > Ricks

Anmeldelser Ricks - Århus

Torben Ladegaard
Kulinarisk ikke overraskende men fik udmærkede marokkanske retter. Ejeren, på denne stille aften, var selv tjeneren og gav sig tid til de få gæster der var i restauranten. En anderledes men supergod aften med musik fra 50’erne på vinyl, blandet med masser af grønne planter, gamle bøger og støvede genstande fra det forrige århundrede. Kommer helt sikkert igen 😉
Brian Stege
Venlig men langsom betjening . Hyggelig stemning. Maden på det jævne. Fem Kinarejer og kartoffelskiver i lidt sovs, på kortet “ stegte hvidløgsrejer” til 100 kr.🤔 En “sjat” husets rødvin til 89 og udsolgt i cola🤔 stjernen for stemning.
Liv Jensen
"Ricks" er en fantastisk, hyggelig restaurant. Den rummer vidunderlige, velsmagende retter - serveret af det sødeste personale. Der er en utrolig behagelig atmosfære, der skaber gode rammer for en mindeværdig restaurantoplevelse. Bestemt meget anbefalelsesværdig!
Tom Diget
Super lækker mad, og dejlig stemning også på en onsdag. Meget opmærksom og imødekommende betjening. Kan klar anbefale maden, og specielt blåmuslingerne, ligger i en suppe som er helt fantastisk.
Heidi Birkler
Mega hyggelig spot i Århus. Sidder ved skønt bord og ser det ene kærestepar komme hånd i hånd forbi vores vindue imens vi nyder vores luksus marokkanske tapas👌💪 Brødet var både lunt og velsmagende. Tapas retterne var spændende og varierende. Selv musikken passer til stemningen i denne lille oase. Kan varmt anbefales.
kirsten sørensen
3 voksne ude at spise lørdag aften. Vi valgte den store menu. Vi startede med en meget sød servitrice som åbenbart fik tidligt fri. Derefter gik det ned ad bakke. Vores retter blev kylet ind på bordet før vi var færdige med forrige. Tomme tallerkner blev ikke fjernet. Glas og bestik var nusset. Vi blev overset af den usædvanlig SURE servitrice ( værtinde ? ) Vores desserter glemte de. Udover alt dette så smagte maden ikke af noget som helst, vandet risotto, samme tilbehør til forskellige tapas. Stedet ikke anbefalelsesværdigt, synes faktisk at en stjerne er for meget.
Rikke Nielsen
Min familie og jeg havde en vildt god oplevelse med hele dette sted, personalet var hyggeligt, de havde tid til at fortælle og lytte, men forstyrrede ikke hele tiden. Derudover var maden selvfølgelig også fantastisk.
Sara Marie Atkinson
Dårlig oplevelse at spise her i går. Der var ÉN tjener til en næsten fuld restaurant, hvilket selvfølgelig gjorde servicen meget mangelfuld. Vi havde lidt spørgsmål til vinene og kunne ikke lide den første vi fik. Den anden var lidt bedre, og den blev så smækket ned på bordet med ordene "det er jeres" uden der først blev tjekket om den var ok og uden at hælde op i glassene. Tapas var ok uden at være noget særligt. Briouat og falafler var dog rigtig gode. Risotto var decideret dårlig. Brødet vi fik var bake off af kedeligste skuffe og ikke hjemmebagt som der stod i menuen. Fik en tagine med lam, men kødet var meget tørt og med store fibre og hverken lignede eller smagte som lam. Jeg vil æde min gamle hat på, at det var oksekød der var blevet tilberedt dagen før. Gjorde tjeneren opmærksom på dette, men blev affejet. Det var skam lam. Ikke et ord til undskyld for det tørre kød. Burde egentlig bare have sendt den ret tilbage. Den var faktisk ikke værd at spise. Maden er alt for dyr ift den kvalitet man får. Det kan jo ske, at der er sygemelding blandt tjenerne, eller det ikke er til at få personale, men så skal man altså ikke acceptere flere bordbestillinger end man kan nå at betjene på en ordentlig måde. Jeg ville hellere have haft vores reservation aflyst pr telefon før ankomst og så fundet et andet sted at spise. Alt havde være bedre end det her.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review