Sluurpy > Restauranter i Århus > Café Englen

Anmeldelser Café Englen - Århus

Lysse
Midt i Aarhus finder man i en hyggelig lille gade Cafe Englen. Vi havde reserveret et bord til fire til klokken 11.15, hvor der var efterårsferietravlt og fuldt booket. Cafe Englen har ikke selv børnestole, men i løbet af et splitsekund hentede personalet en sådan hos en af naboerne. Vi bestilte djævlelunch med vand, lemonade og kaffe. Kaffen var god og stærk og også lemonaden var god👍🏽. Selve lunchen var lige ud af landevejen og tilpas størrelse. På trods af travlhed var der hurtig og god betjening.
Ole Sørensen
Virkelig dejlig mad til rimelige priser. Vi fik oksetartar og rødebedesalat, begge dele smagte dejligt. God og imødekommende servering.
Rebecca Gustavsson
Tæt og overfyldt miljø. Tag ikke derhen hvis du ønsker en samtale med veninder, i kan dårligt hører hinanden! 2/3 glas var beskidte, havde bl.a rester af læbestift i kanten. Da nye glas kom, var der samme problem!! - satme ikke i orden….. Vi blev anvist bord, lige foran toilets skydedør! Toiletterne ligner og lugter offentlige toiletter.. Bøffen blødte - ingen valg om tilberedningsønsker… Salat var kedeligt, med brune pletter, og ikke skyllet fri for jord! Det eneste positive, var kartoflerne! Overhovedet ikke pengene værd…. Aldrig mere!!!
Kathrine D.
Mine veninder og jeg var inde at spise her lørdag d. 13/3-2022, vi kommer fra Kolding området og kendte derfor ikke stedet. Servicen var okay dog en smule langsom, mens maden og glas var under al kritik. Salaten i burgeren var fuld af jord, og to gange fik to af os beskidte drikkeglas (med læbestift på kanten, og grums rester i), meget ærgerligt, her kommer vi ikke igen.
A Sim
Café Englen Studsgade 3 8000 Århus Vi har ofte været på Englen og drukket kaffe, vin og øl. Alletiders hyggelige Cafée og super personlig og sød betjening. Vi tog 3 venner derned for at spise. Valgte 3 forskellige retter: Fisk, Engleburger og Risotto. Vi var enige om, at maden retfærdiggjorde slet ikke stedets hygge og service. Så det bliver ikke de bedste karakterer Stjerner herfra                  - ⭐⭐⭐ Value for money              - ⭐⭐⭐ Personlig service, velvære og stemning i restauranten                     - ⭐⭐⭐⭐⭐
Carl frederik stærmose
Altid super hyggeligt og være på café englen deres personale svinger dog desværre lidt i service. Dn dag mødes man af den sødeste tjener som er imødekommende og hjælpsom, den anden dag en ubetænksom og lidt ligeglad tjener men er sikker på dette har været grundet en travl dag. Så helt klart en anbefaling herfra
Katrine Meldgaard
Deres friskpresset juice er ikke friskpresset. De kartoffelreder de valgte at servere den morgen vi var der, var brændte 🤨 det sgu frækt!! Men sød tjener og god kaffe samt gode tomatsandwicher!!! :)
Marlene Høy
Fantastisk cafe, der emmer af Århus, hygge og godt selskab og som har sat rammerne for samvær i generationer.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review