Sluurpy > Restauranter i Århus > A. C. Perch's Thehandel

Anmeldelser A. C. Perch's Thehandel - Århus

Jesper Elfving
Perfekt oplevelse. Høj klasse lige fra vi trådte ind af døren
Troels Laursen
Virkelig hyggeligt. Betjeningen er der intet at sætte en finger på, og med 150 forskellige slags the burde man kunne finde en der falder i smag. Hvis jeg skulle sige noget negativt, så må det være at bordene er for lave efter min mening, da jeg ikke er til borde der er under knæ højde, når jeg sidder i en stol/sofa, men det er ikke irriterende nok til, at det skal koste en stjerne.
Lea Foged
Afternoon Tea for 2. Super hyggeligt. Skøn mad, forrygende te og helt igennem behageligt personale. Da vi ankom var vores bord desværre ikke klar til os, men inden vi nærmest havde bearbejdet den oplysning fik vi en undskyldning og bobler på husets regning. Vi tog en lille gåtur rundt i området, og da vi kom tilbage var bordet klar. Jeg er ikke en type der var blevet sur over et bord der ikke var klar (kommer selv fra detail, been there!), men det var så cool at vi ikke engang nåede at tænke "øv" før der var fundet en løsning. God stil.
Sidsel Lindegaard
Super hyggeligt sted, lækre små serveringer og et kæmpe udvalg af te.
Abby Krishnan
Jeg havde store forventninger til Afternoon Tea-konceptet, men gik sulten hjem. Absolut ikke pengene værd. Udmærkede scones, marmelade og lemon curdle. Resten i “ceremonien” var uden smag og kedelig. Pga. det meget varme vejr, valgte vi en iste af ananas, denne var utrolig tør og uden smag. Vi har, uden tvivl, prøvet langt bedre te-ceremonier rundt omkring i verden. Her halter A C Perchs en hel del. Jeg havde, ønsket at købe te med hjem, men jeg gik fra det, efter denne smagløse oplevelse.
Hanne Nielsen
Fantastisk duft- og smagsoplevelse at besøge Perchs - fik en klassisk afternoon tea og en tesmagning. Spændende oplæg om teens historie og en indføring i teens mange muligheder og oprindelse.
Lene Christensen
Hyggeligt stop og en form for tidslomme i en travl by. Husk at bestille bord. Men når først I har plads, så er det bare læne sig tilbage og nyde te-duftene og roen. Vil du forkæle dig sig ekstra, så bestil en chai. Den tager lidt tid at lave, men et lækkert, lækkert krus fyldt med smag og duft.
Henrik Sørensen
Lækker afternoon tea.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review