Sluurpy > Restauranter i Århus > La Trattoria

Anmeldelser La Trattoria - Århus

Lukas Bredsdorff
Absolut en af de fineste pizza-restauranter i århus. Jeg har brugt meget krudt på at smage diverse pizza-steder i århus, og er fundet frem til at La Trattoria er i toppen. Saftsuseme en dejlig pizza, hvor der er blevet udvalgt de korrekte råvarer, som bare er velsmagende. Er meget begejstret for deres frokostpizza, som koster en 50'er, men er meget mættende, og så smager den bare fantastisk. Kan meget varmt anbefales.
Nick in Kognito
Fremragende mad - både pizza og pasta. Kun få gange har jeg oplevet mindre ventetider. Prisen er lidt højere end den lokale konkurrence, men det er kvaliteten også. Kan klart anbefales!
Rasmus S. Hansen
Lækre råvarer, Venligt personale, Go' atmosfære. Ganske kort de levere det de skal. ✅ Jeg kommer igen. 🎉
E. Åskov
Et godt sted at finde velsmagende pizzaer og pasta. Take away eller sid på det lille sted. Der er plads til cirka 10 personer eller 5 grupper. Rolig og rar stemning. Og det aller bedste: vanvittigt velsmagende pasta og pizzaer. 5 top stjerner for en ægte italiensk smag! Kan varmt anbefales.
Camilla Sørensen
Elsker deres pastaretter! Bestiller ofte den med kylling og masser af grønt i, den er virkelig god.
Frederik Hansen
Faktisk rigtig velsmagende italiensk mad til rimelige priser.
Silje
Super hyggeligt sted at side at spise, og virkelig god mad!
Christoffer Berntsen
Bestilte to pizzaer, fik dem inden for ganske rimelig tid, og de var vældig gode, til at pris jeg måske ville sige er lidt dyrt, men så er det heller ikke værre. Stedet var fint, rent, og pænt, med plads til nogle stykker personer, men ikke vildt mange. Der var toilet bagerst, som også var fint og rent, uden nogle mangler.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review