Sluurpy > Restauranter i Århus > Olinico

Anmeldelser Olinico - Århus

Michael Sørensen
Fik en fantastisk frokost (Okse med stuvet svampe og stegte kartofler) med deres helt egen kondi vand 😂 55 kroner for frokosten og vandet kendes prisen ikke lige på - men det lige meget, for stedet er fantastisk! God atmosfære og super service.
Aisara Yessenova
Deres 3 retters meny for 135 kr var meget lækkert! Meget for pengene! Tjenere var søde og der er en hyggelig stemning! Kan rigtig anbefale Olinico! Man skal huske at komme lidt tildigt fordi man kan ikke bestille et bord.
Nikolaj Næsted
Vi kom lige før de åbnede og da vi gik ind og spurgte om der var åbent, sagde de at der gik et minut, vi ventede så 5 minutter, inden vi gik ind igen, hvor vi allernådigst måtte komme ind. De havde så ikke det vi ønskede, selvom vi var de første derinde og det stod på kortet. Lidt ubehjælpsom betjening og ikke en følelse af overskud. Vi endte med at gå uden at få noget.
Kristian Veje Henriksen
God mad til prisen, grunden til de ikke får 5 er at jeg desværre også oplever at dagens ret skuffer ifht. smagsoplevelsen, men oftest er maden rigtigt velsmagende.
Christian Fredlev Sand
Ville have givet 3,5 stjerner, hvis jeg kunne. Et lille og tydeligvis populært sted, da det var stopfyldt med mennesker. Tog derhen specifikt for at afprøve deres moules frites - det var overordnet okay, men heller ikke meget mere end det. En del af muslingerne var tomme eller lukkede, og pommes-fritterne kunne have været sprødere, mere jævnt saltede og have været lidt mere talrige. Deres estragon-mayo var noget "unik". For 90 kroner var det okay, men ville nu gerne se de specifikke punkter adresseret. Kunne godt finde på at vende tilbage for at prøve noget andet.
Julie Brinks
Har efterhånden været her 3 gange, og det har været fantastisk hver gang. Første gang fik jeg en vidunderlig fish and chips. Anden og tredje gang (hvor billederne er fra) fik jeg dagens menu. Deres råvarer er i top, og de har en vild evne til at sammensætte forskellige smage. Det er virkelig en god oplevelse, og selvfølgelig er dey jo vigtigt at nævne, at deres priser er latterligt lave. Helt klart én af mine favorit steder i Aarhus.
Terje Theiss
Jeg tog en forret og en Hoved menu. Maden kom hurtig og smagte rigtig godt. God stemning og behagelig betjening. Jeg kan stærk anbefale at man prøver. Og det er meget billigt, så man skal ikke af med en bondegård.
Andreas Winter
Havde bestilt 2x dagens 3 retter. Vi endte så med at få 3x dessert og kun en forret. Det er bare ikke godt nok
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review