Sluurpy > Restauranter i Århus > St. Pauls Apothek

Anmeldelser St. Pauls Apothek - Århus

Tobias Hansen
Når jeg går ud og spiser, skal mad, drikkevarer og stemning gå op i en højere enhed for at skabe den perfekte restaurantoplevelse. På St. Pauls Apothek blev vi desværre eskorteret væk i et lokale uden nogen form for stemning og så afsides beliggende, at vi hverken kunne dufte maden fra køkkenet, høre buzzet fra baren eller i det hele taget blot fornemme, at vi var ude at spise. Maden og drinksene var fine, men når man sidder blandt få borde så langt fra det, jeg vil kalde stedets sjæl, så er der godt nok lang vej igen. Så skal du på Aphoteket, skal du sørge for at booke bord i restauranten. Er der ikke bord der, bør du finde noget andet.
Brian Svendsen
Wow. Lækker mad på gastronomisk niveau 😋 Venlig betjening der kunne svare på alle spørgsmål. OG de drinks er ikke at finde andre steder, kun i himlen.
Morten Rørbæk Brøndum
Lækker mad med drinks, der passer perfekt til de enkelte retter. Hyggeligt sted med god betjening. Er stort minus er, at stedet ikke gør mere ud af at tydeliggøre, at du ved valg af tre-retters-menuen Apothekeren ikke selv kan vælge de tre retter ud af de fem, der er angivet. Hvis kokken synes, du skal have fisk som hovedret, skal du have fisk og ikke svinemørbrad.
Morten Schaumann
Fuldstændig fantastisk og samme høje standard år efter år efter år... Fik denne gang en starter-cocktail dernæst 3 retters cocktailmenu. Maden holder samme høje niveau som deres cocktails. Fremragende service og viden om produkterne fra vores tjenerinde. Til prisen er det intet mindre end et fund.
Ane-Sofie Sørensen
Spændende og anderledes koncept! Lækker mad og drinks der passede rigtig fint sammen 🍸 Herudover god betjening og Jørgen Leth på toilettet. Skøn aften - absolut et besøg værd!
JHJ
Havde jeg skulle anmelde St Pauls Apothek for 3-4 år siden havde den fået 5 stjerner. Men i dag kan jeg kun give 2, måske endda tættere på 1. Der bliver ikke gjort så meget ud af drinksne som de gjorde tidligere - dengang blev drinks lavet og serveret med stil og detaljer. I dag er det bare en væske i et helt almindeligt glas. Man får lidt fornemmelsen af at det hele bare køre på samlebånd derinde og tjenerne har super travlt. St. Pauls Apothek er blevet et mainstream sted, hvor man vælger mellem 3 eller 5 retter, frem for at være en spændende cocktailbar, desværre.
Kristina Maria Kaiser-Nielsen
Gode drinks, gennemsnitlig mad, kedelig stemning. Man burde ved booking oplyses om, at der er flere lokaler, da der er virkelig kedeligt i baglokalet - ingen musik eller stemning.
Janne Wendt
Så lækkert - maden og drinksene i top
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review