#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Restaurant GÄst

Restaurant GÄst - Århus - Fotoalbum

DinnerDays - Meget venlig og vidende betjening - dejlig mad med mange smagsindtryk. Tidsrammen for dette arrangement er dog lige lovlig kort til, at man kan nyde måltidet fuldt ud. Der var styr på det hele 🤩
Betjeningen var venlig. Maden var ok men ikke helt til topkarakter. Lidt det samme med den vin menu der kunne bestilles til maden, neutrale vine i afmålte doser.
Formidabel smagsoplevelse. Sanserne kom på en oplevelse blandt de udsøgte. Jeg er stor fan. Servicen var professionel, høflig imødekommende og smilende. Ydermere var det billigt taget kvaliteten i betragtning. Tak for mad Gäst
Lækker frokost Jeg havde et møde i Århus, hvor vi valgte at tage en frokost. Virkelig varm og venlig betjening, maden var en fin størrelse og havde massere af smag, klart et besøg værd.
God service venlig medarbejdere er enorm glad og meget tilfreds vil gerne give dem vores bedste anbefalinger
Det var en udsøgt fornøjelse med dejlig veltillavet mad, dog manglede jeg et alkoholfrit alternativ til vin, som kunne komplementere maden, som vinen gør. At sidde med sodavand eller juice er ikke godt nok og kun én drink på menukortet- det kan gøres bedre.
Kvalitets italiensk mad med sans for detaljen. Lidt til den dyre side, men kan anbefales. 😊
Dejlig mad med god betjening. Kokken kom ud og præsenterede hver ret. Specielt desserten var god med rababer let vakuum kogte med mandler og creme sauce.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures