Sluurpy > Restauranter i Århus > Mellemrum

Anmeldelser Mellemrum - Århus

Per Hansen
3.5 Har fået Efterårshygge menu. Hovedret og vin menu har dog mangler. 5 retter for 400kr er en god pris. +kr300 for vinmenu er en super pris. Rose vin til Carpaccio af krogmodnet okse m røget mayo holder dog ikke. Tog deres Ventoux Grenache der passede bedre til. Vinen t hovedretten var virkelig lækker, Rioja m Tempranillo og Grenache, fodnoter blommer mørke bær. Meeen - hovedretten var sej. Langtidsstegt okse lavet på flapmeat som normalt blot skal hurtigt grilles, der er noget der ikke stemmer😥 Mælkesnitte desserten var lækker og det samme var den Chilenske dessertvin. Opmærksom og venlig betjening 👍🏼
Jens Eriksen
Tog deres Early bird tilbud hvor man skal forlade bordet inden kl. 19. Maden var ikke noget særligt men okay. Servicen var i bund. Tjeneren bragte os den forkerte vin, men insisterede på at det var den rigtige, indtil det til sidst gik op for hende, at hun havde lavet en fejl. Da vi bad om den rigtige, fik vi at vide at vi også skulle betale for den forkerte flaske vin, men vi kunne få den lidt billigere. Vi måtte flere gange bede dem om at de serverede næste ret for os, da vi skulle videre i teateret. Da hovedretten endelig kom, skyndte tjeneren på os, og mindede os om at vi jo skulle forlade bordet kl 19. Alligevel serverede de først desserten kl 18:55.
Mette Kolby-Faurholt
Tusind tak for en meget dejlig aften hos jer igår. Fantastisk service, lækker mad, skønne bobler og vin - ingen ventetider - og meget sød tjerner, hun var så GO' :-) Det var en virkelig god oplevelse og stemningen i restauranten var fantastisk god.
Elisabeth Valentin Silkjær
Lækker fire retters menu og god betjening. Den ene gæst tålte ikke gluten og mælkeprodukter, hvilket køkkenet imødekom uden problemer. En virkelig god oplevelse.
Annizette Olsen
Helt fantastisk oplevelse- synd man ikke kan gi 6 stjerner👍 køkkenchefens 4 retter sad lige i skabet- og overtjeneren sørgede for en sublim service, som man skal lede længe efter
Peter W. Knudsen
Vi startede på Restaurant ET men de havde heldigvis ikke bord, for vi fik en fantastisk 4 retters menu på Restaurant MellemRum med super gode vine til. Deres “unge” overtjener er helt fantastisk og køkkenchefen kommer gerne ud og serverer og står på mål for sine retter! Ærlig mad til et meget rimeligt pris niveau - det kunne mange lære noget af.
Marc Jørgensen
Medarbejderne er desværre ikke mødt ind efter corona. Vi havde bestilt bord til kl. 19 og fik vores forret ca. 19.45 (hvidvinen var endnu ikke kommet i glasset). Både til forret og hovedret (som i øvrigt var kold) havde de glemt bestikket. Antallet af gæster og medarbejdere (3 tjenere) en fredag aften, hænger på ingen måde sammen. Pigerne der var på arbejde gjorde et hæderligt forsøg, men der må være en ejer som forsøger at spare... Når jeg betaler mere end 2.000,- for 3 personer forventer jeg at blive (bare lidt) forkælet, dette var ikke tilfældet på Restaurant Mellemrum. Aarhus har bedre steder til prisen.
Anita Jensen
Virkelig dejlig tilberedt mad, passende portioner og rigtig fin og glad betjening
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review