Sluurpy > Restauranter i Århus > Landcafé Aarhus

Anmeldelser Landcafé Aarhus - Århus

Anne Mette Rye Sørensen
Fik land brunchen og vegetar brunch samt en limonade med hyldeblomst og en rabarber limonade.. UTROLIGT LÆKKERT. Der er 2 " salater" i vegetar udgaven som mangler noget smag samt fedme... og så skulle vi dele meget lidt brød... Eller var det en fryd for øjet med alle de mange farver i maden og en fornøjelse for ganen vi var meget mættet... Dejlig stemning, super smilende og sødt personale. Godt vi bestilte bord. Lang vente tid på maden... men det var ventetiden værd ... kommer igen.⭐⭐⭐⭐⭐
Alice Mikkelsen
Virkelig hyggeligt sted og maden var superlækker. Ventetiden var dog alt for lan. Man kunne nå at drikke 2 kopper kaffe
Line Scheer Simonsen
Rigtig dejligt sted, med god mad og god betjening. Jeg var der med mødregruppen og her var god plads, både til os, vores børn og vi kunne trygt have barnevognen til at stå ude i deres gård. Jeg kommer helt sikkert igen.
Palle Ryan Nielsen
Hyggeligt sted med usædvanligt god og autentisk betjening... Hvis ikke stolen og bordet jeg sad ved var ved at falde fra hinanden, havde jeg givet 5 stjerner - bestemt et sted der er værd at besøge.
John Hoffmann Christensen
Nogenlunde mad, fik en oksekøds burger med bøffen havde ingen struktur lignede mest en kødbolle indeni. Overdelen af bollen var meget tør, manglede andre drikkevare end økologisk. 47 kr for en 35 cl cola, mener jeg er direkte pamperi.
Silja Christensen
Fik en rigtig god vegetarisk burger og resten af menuen så også lovende ud. Personalet gav god og personlig service, som gjorde det til et rigtigt hyggeligt besøg.
Peter Mikkelsen
Lækker brunch til en fornuftig pris. Fil almindelige kaffe ved siden af med gratis opfyldning til 30 ekstra👍
Mona Ammitzbøll
Fik et hyggeligt bord ovenpå og nød en landtallerken og årstidens fad-ale - uovertruffent og lækkert
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review