#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Teater Bodega

Teater Bodega - Århus - Fotoalbum

Dette helt unikke og fantastisk hyggelige sted skal have 5 stjerner for udsøgt mad, betjening og atmosfære på denne Langfredag hvor vi kom på besøg uden at have reserveret bord. Bord blev fundet, effektiv betjening uden pladder. Maden var LIGE som den skulle være! Eminent! Klassisk når det er bedst!
Teater Bodega er bare det bedste sted for god mad og fantastisk atmosfære.
Dansk mad og service i særklasse❤🇩🇰
Fuldstændig fantastisk mad og suveræn betjening, vi fik en rødspætte og en schnitzel med det lækreste tilbehør, derudover havde vi bedt om et bord lidt for sig selv, og det havde de ikke da vi ankom men 5 minutter senere flyttede de vores nabobord så vi fik vores ønske opfyldt så herfra kun de aller
Altid tæt pakket, hyggeligt sted. Tjenerne gør sig virkelig umage for at skabe god stemning. Maden er gammel dansk, med sovs der hænger ved.
Lille tidslomme som byder på go’ gammel dansk mad.
Er lige kommet hjem fra teater bodegaen i Århus. Meget lækkert mad. Fantastisk fiskefilet. Der var en hyggelig stemning og gode og hyggelige tjenere. Kommer gerne igen.
Stedet har en fantastisk atmosfære, og meget venlig og høflig betjening. Smuk borddækning med musselmalet, Peugeot kværne samt Wegner stole. Jeg smagte stedets skaldyrs salat som smagte lækkert og havde en perfekt portion størrelse. Wc'et var pænt og rent, med lækre engangs håndklæder, velduftende
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures