#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Brasserie Belli

Brasserie Belli - Århus - Fotoalbum

Brasserie Belli finder man centralt i Århus og det er helt klart et besøg værd. Jeg var blevet anbefalet stedet af gode venner, og deres anbefaling var god nok. Jeg havde bestilt snacks og fire retter gennem appen Early bird og slap med 300 kroner pr næse. Maden var lækker og flot anrettet. Kalvekød
HELT VILDT LÆKKERT. Min kæreste og jeg fik deres brunch, virkeligt et lækkert alternativt take på brunch. Dertil var service og stemning helt i top! 10/10 kommer igen.
Et sted jeg kommer sammen med veninder og nyder noget lækkert mad og god lokal øl fra byen jeg bor i der hedder wintercoat.Har os en alkoholfri på flaske der smager fantastisk godt hvis man er til classic lige som jeg. Virkelig skøn service og er man småt spisende deler de gerne det mellem to.
Virkelig godt mad og meget nærværende service 🇩🇰❤️
I forbindelse med vores hjemmefest, valgte vi at få leveret maden fra Brasserie Belli. Alt var fantastisk lækkert og der var rigeligt til alle gæster som roste samtlige retter. Vi valgte menuen Klassisk Buffet som var helt fantastisk. Kan helt sikkert anbefale dette dejlige spisested.
Virkelig god oplevelse. Meget lækker mad og godt udvalg af vine til. Interessant historie om ejerens familiehistorie og Cirkus Belli. Prisen var fair. Bestemt anbefalelsesværdig.
Super god og hurtig betjening! Maden smagte super godt og... DE HAR HANCOCK PÅ FAD!!!
Som altid hyggeligt og lækkert anderledes mad. Vi kommer som altid tilbage , om ikke før så når en af os har fødselsdag.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures