Sluurpy > Restauranter i Ålsgårde > Miss Piggy

Anmeldelser Miss Piggy - Ålsgårde

Christian Schrøder
Var for 3-4 måneder siden inde med en kammerat. Vi fik begge en burger. De var mildest talt røvkedelige. Burgeren var lunken med helt kolde tomater og osten på bøffen virkede som plastik, da den overhovedet ikke var smeltet. Han havde ikke nogen rene knive, kun gafler. Så han måtte vaske nogle. Da vi fik knivene var der madrester på BEGGE knive. Pomfritterne var desuden også ret kedelige. Miss Piggy var før i tiden kendt for at lave rigtigt godt burgere, der gør de bestemt ikke mere med de nye ejere. Spiser der aldrig igen, spild af penge.
Linea kruse
Utrolig venlig personale.. Der er pænt rent. Man kan sidde udenfor eller indenfor. Maden er perfekt og smagte så godt. Deres pomme fritter er så gode. Det er ikke sidste gang vi kommer der.
Jakob Søndergaard
Miss Piggy formår at kokkerere god mad, og på kort tid. Af og til, når jeg ikke selv er i humør til at lave mad, kan jeg ringe og bestille take-away, hvor jeg tager afsted fra Hellebæk med toget til Ålsgårde, alt imens de er i gang med at tilberede mit måltid, til en fin pris.
oliver gg
det er det eneste sted man kan få kylling burger i ålle området. Fik dog Diarré men han kalder mig stamkunde og bedste ven så ville anbefale at spise der ps. køb altid lige en junior burger med
Suzie Høyberg
Af de ordrer vi har lavet, har der manglet noget i omkring halvdelen. Salat på en salatpizza var sidste eksempel. Maden er ofte kun lun når den ankommer og vi bor 5 minutter i bil væk.
jette andersen
Det er en gang hunde æde ikke en gang min hund får det de samler alt salat og tomater op af containere i fakta og netto
Peter Jensen
Flot man kommer forbi kl. 21 og får at vide der er lukket, når der står på jeres hjemmeside i først lukker kl. 22.
Lars Zeifert Lorentzen
Maden smager ens og skal du bare have noget væltet i posen så er den ok, men den ejer der var for 15 år siden han kunne lave pizza
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review