Sluurpy > Restauranter i Ålbæk > Ålbæk Pizza Og Grill

Anmeldelser Ålbæk Pizza Og Grill - Ålbæk

Rikke Friis Mose
Lækker sprød pizzabund! Betænksomt emballagevalg.
malene juul
Da vi først ankom kunne man ikke længere betale med dankort, hvilket der ikke blev informeret om. Da vi pakker vores mad ud, 5 minutter senere, er den kold- helt kold. Der blev spurgt 3 gange om de var sikre på at der kom citron med til fiskefileten, og forsikrede om at det var der, men det var der heller ikke. Bøffen der var med til plankebøf var meget tør og sej. Burrito De Apollo smager og føles som en overlevelses pakke fra ja, svær at beskrive anderledes end det. Alt i alt, ikke en god oplevelse
Jesper Hjortdal
Man skal passe på med at bruge gourmet i navnet. Man bliver nemt skuffet så. Mine to stjerner er for den gode betjening og behandling på stedet. Grill maden var ikke noget at råbe hurra for.
Chris SD
Skuffet over forventning… en restaurant der forsøger sig med for mange ting på en gang. En “gourmet pizza og grill” burde ikke servere mexicanske retter, kinarejer, skinkeschnitzler eller T-bone steaks. Intet ud af køkkenet er friskt når man har så mange forskellige retter. De prøver at ramme en niche, men kommer ikke helt i mål. Brødet på den bestille kebab durum var tørt, gummi-agtigt og hvertfald ikke friskbagt. Det samme gælder for kødet, som heller ikke var noget at prale af. Vil desværre aldrig komme tilbage eller anbefale det til mine medmennesker. De burde starte med at fokusere på at lave brød og derfra skabe deres speciale i EN slags mad. Både durumen, döner kebaben og pizzaen var intet værd prisen. Lidt en øv oplevelse.
Kim Andersen
Hyggelig.. velsmagende og god service...Et lille fif.. pizzaen kan nydes i deres ved siden af liggende gård..hilsen en tilfreds kunde og god sommer.
Thomas Gajhede Haugaard
Super lækre pizzaer og åbent hele året 👍
Helle Christensen
Fik gril kylling som var så tør var ikke til at spise Ringede og fik at vide jeg skulle have sagt hvordan den skulle være steget vell don eller medium som var det en bøf bestiller aldrig der igen
Kristian Binau
Okay sted til et lille stop, men der mangler en lidt før at jeg vil komme forbi for at få et reelt måltid. Deres pizza'er var lidt kedelige, men egentlig "okay". Det virkede også som at der ikke rigtig var styr på det hele, toiletterne virkede ikke rigtigt, det virkede som at der var meget stress på og de glemte lidt vores bestilling. Alt i alt, vil jeg nok ikke komme igen mest af alt på grund af at man kan få bedre næsten lige rundt om hjørnet.
Kylling
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review