Sluurpy > Restauranter i Ålbæk > Mammas Pizza Og Restaurant

Anmeldelser Mammas Pizza Og Restaurant - Ålbæk

Martin Hansen
Rigtig fin mad, vær dog opmærksom på hvilket menu kort der bliver lagt på bordet. Vi fik både gamle og nye menukort med forskellige priser på drikkevarer. Så vi forventede da at få alle drikkevarer til de laveste priser, men det fik vi ikke.
TheChamp TF
Super venlige personale og hurtig service. Gode pizza til en overskuelig pris.
Jens Åge Sørensen
Venligt personale, men alt for lang ventetid 20 min senere færdig end aftalt. Dårlig pizza bunden var sej og ikke de ingredienser der var bestilt øv øv øv, vi savner virkelig vores lokale pizza fra Billund det er bare de bedste pizzaer der kan opdrives.
Ben Sørensen
De laver okay mad. Ville være bedre hvis de kunne finde ud af og læse hvad man bestiller. 2 gange fik vi ikke det ekstra vi havde bestilt oven på vores pizza.
Martin Jansen Schmidt
Lover at pizzaer er færdige til take away på 20 min. På 20 min bliver de så 20 min forsinket da de prioriterer siddende gæster til trods for hvad de har lovet. Pizzaerne er så også brændte i bunden.
martin bjerregaard
Ventede i en halv time mere end aftalt på 2 pizzaer med sej dej og næsten ingen ost. Alt i alt virkede det til at de ikke havde styr på det.
Anders Eskesen
Maden var super god og service var på toppen! Vi kom 6 mennesker 20 min før lukke tid og vi blev tilbudt og spise der og det hele!
Cathrine Zielke
Hurtig betjening fra smilende serveringsdame. Pizza bagt liiige en lille smule for meget, men ellers rigtig god. Masser af fyld. Også pæne og rene toiletforhold.
Kylling
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review