Sluurpy > Restauranter i Vordingborg > Det Gyldne Steakhouse

Anmeldelser Det Gyldne Steakhouse - Vordingborg

Simon Jeff Wendel Nielsen
Vi kom 4 mennesker idag. Vi var 3 der bestilte bøffer. Vi fik afvide at alle bøfwr blev medium stegt, hvilket måske er lidt underligt hvis ikke man kan lide rødt kød.. jeg bestilte min medium. Og medium stegt var den ikke. Ingen af de andres bøffer var medium stegt, hvilket tyder på det har været frosne bøffer og ikke nyt kød.. bearnaise saucen var på ingen måder en bearnaise. Kedelig og fuldt med fedt. Vi alle 4 har haft racer mave. Så det er bestemt ikke et sted jeg kan anbefale igen.
Stefan Håkonsson
Fantastisk!! Dårlig mad!! Jeg har haft dårlig mave fra Vordingborg til hjem som er Ca.60km! Tak for lavement til 260kr 🤮🤢💩 Spareribs ad libitum kødet smagte mærkeligt og der var frostpletter på benet! Ikke pengene værd!!!!!!!
Mogens Andersen
Den dårligste servering,ved ikke om man var velkommen
June Kragl
Vi spiste en aften. Super sødt og service mindet personale, venlige og smilende. Vi bestilte okse mørbrad med tilbehør. Kødet var perfekt stegt og lækkert mørt, de stegte grønsager var lækre sprøde og saftige og pebersovsen havde perfekt bid og smagte rigtig godt - dagens kartoffel var desværre ingen succes for vores vedkommende, de var kedelige og uden smag. Vi så de havde brunch buffet og kørte derfor dertil efterfølgende dag og der stod på hjemme siden at bord bestilling ikke var nødvendigt til brunch og at de åbnede kl 11.00. Vi ringede dertil 10.40 cirka og kom ikke igennem. Vi kørte fra Møn og blev mødt af en lukket restaurant uden skiltning omkring dette. Vi ringede igen og blev mødt af en herre som fortalte kortfattet at de ikke havde brunch idag. Det er virkelig ikke en særlig god måde at drive et spise sted på. Al respekt for at der kan opstå sygdom m.m men så gå ind og lav en voicemail som fortæller at der holdes lukket eller lign. Det rigtig ærgerligt at køre efter. Trods den oplevelse var maden dagen forinden en udemærket oplevelse og servicen var i top 😊
Louise Andersen
Dejlig mad, god betjening. Kunne godt have været flere kartofler på bøf bearnaise.
Lars Nielsen
Rigtig god mad og god betjening. Mør og perfekt grillet bøf Kommer igen👍🏻
Andreas Jensen
Sjovt sted og interessant udvalg. Vi fik stegt flæsk ad libitum. Ikke den bedste mad i byen men fin flæsk og god mængde. Maden var ok, hygiejnen var i top og personalet var søde og smilende. Vi ventede dog en time på vores mad men personalet var om sig og undskyldte og det skal siges at der var et selskab som netop var kommer på ca 15 personer med samme bestilling som os, så langt fra en tom restaurant, hvorfor ventetiden var forståelig. Vi fik tilbudt ekstra drikkevarer pga. ventetiden. Tak for mad. ---- Nu år efter prøvede vi igen, super god flæsk det havde de oppet sig på. Persillesovsen smagte af absolut ingenting. Kartoflerne manglede salt det vil i kunne komme i med fordel da de også var smagsløse. Stadig lækre omgivelser og smilende personale.
Søren Frimand
Super fin oplevelse, med bredt udvalg til brunch.
Brunch Fisk Juice og smoothies
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review