#}
Sluurpy > Restauranter i Vordingborg > Pizzaria Det Gyldne Hjørne

Pizzaria Det Gyldne Hjørne - Vordingborg - Fotoalbum

Deres pita med kylling er bare bedst... Selvom det er den samme slags kyllingestrimler der bruges alle steder, gør det bare en rigtig stor forskel at de lige bliver krydret og stegt.
Lækkert mad og rigtig god betjening. Forståeligt at de er kåret Danmarks bedste
Totalt ringe. Vi har benyttet Det gyldne hjørne meget længe og har faktisk altid været tilfredse, men de sidste to gane har det ikke været godt. I dag var de tre burgere vi købte virkelig ringe. De var faktisk uspiselige. Så tror vores tid hos Det gyldne hjørne, er forbi nu.🤔
Bedre og lækrere pizzaer end de fleste andre steder. Altid super høflig og god betjening.
Havde nok den bedste og største durum nogensinde! Ja prisen er lidt højere, men kvaliteten er top og portionerne kæmpe. Derudover er der meget venlige personale og maden var meget fint præsenteret. Kan klart anbefales.
Lækkert pizza hjørne har aldrig haft en dårlig oplevelse på det gyldne hjørne altid flink og rar service og det bedste er at de er en del af lokal miljøet ved at sponsorer lokale sport og det er dejligt at se i får 5 stjerne her fra thumbs up!
Det var mig, der satte en bøtte slik til dine børnebørn, NEK. Du betyder langt mere for mig, end du tror.
Fantastisk dejlige mennesker man betjenes af, man føler sig velkommen. Det er utrolig lækker mad man får. Virkelig et sted der kan anbefales.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures