Sluurpy > Restauranter i Virum > Ni-9 Sushi

Anmeldelser Ni-9 Sushi - Virum

Elizabeth M. Øzkan
Altid god service og smagfuld sushi. Vores foretrukne sted at bestille fra. Leveringstider kan variere alt efter dag og tidspunkt, men vi har altid modtaget mere eller mindre til tiden. Restauranten plejer at kontakte én, hvis de har spørgsmål eller de ikke har en specifik vare (eks sodavands smag), hvilket jeg anser som god stil men desværre ikke altid er normen. Så kudos!
Luna Radosavljevic
Fik bestilt en menu kl 18:58, estimeret levering var 20:10. Kort efter den estimeret levering ringede, da vi ikke havde modtaget bestillingen endnu. Fik at vide at den var på vej. Yderligere 20 min senere men, stadig ingen mad. Ringede igen, den var lavet men ikke sendt afsted. De kunne heller ikke sige hvornår jeg ville modtage min mad, kun at det ville måske være yderligere 15 min. Så er vi op på 3 timers ventetid for en sushi. Det kan ikke være rigtig. Endte med at afbestille maden da jeg er dybt utilfreds og ønskede ikke at vente længere. Aldrig nogensinde har jeg oplevet noget ligne.
Martin
Særdeles lækker sushi. Kaotisk bestilling.
Christina Hein Hansen
Servicen er rigtig god. Kom med maden før tid og på den rigtige adresse. Super lækker mad, det kan de godt finde ud af så det er helt bestemt værd et sted at besøge igen eller få bragt hjem.
Lars Kirstein Andersen
Super god oplevelse - rigtig god betjening, SUPER lækker helt frisklavet sushi og en dejlig japansk øl 🙏🏻 Kommer helt sikkert igen - har fundet vores nye sushi leverandør.
Larsmedfars
Fantastisk måde at hvidvaske penge på.
Claes
God og velsmagende sushi, fin og høflig betjening - kan anbefales.
Jonas Daniel
Virkelig lækker sushi. Kommer helt sikkert til at købe der igen 👍
Fisk Oksekød Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review