Sluurpy > Restauranter i Viby J > Burger King

Anmeldelser Burger King - Viby J

Miamor
Fik en kold cheeseburger med køleskabskoldt ost! Burgeren var bestilt til at være plain med kun brød, bøf og ost, som plejer at tage extra tid fordi de ikke har dem liggende! Min burger var køleskabskold! Min søns crispy chickens var overhældt med mayo og det samme var min crispy chicken i weekenden! Der er kommet nye og meget dårlige medarbejdere!
Jonas Motahari Olesen
Standard burger King som lever op til ens forventninger💪🏽
Martin Thor Nielsen
Bestilte vegansk menu i drive thru og da jeg kom hjem var denne en alm bøf burger. Da jeg så prøvede at ringe, tager de den ikke. Forsøgte igen og igen, men ingen svarede på telefonen. Dårlig service, ikke første gang jeg oplever dette. Husk kvittering og husk at tjekke jeres bestillinger inden i køre.
Matti Bøgelund
Bestilte mad ved Camille (120390) i drive through og blev fra bestilling til betalt mødt af en hård tone, ingen smil eller glæde bare en sur og stædig attitude. Bemærk jeg ikke gjorde andet end at bestille min mad.
Leif Husum
Det er det største cirkus jeg har set længe 👎 De diskutere højlydt ved kassen, maden er kold ved servering og selv burger som var glemt ved levering var kold da den kom direkte 😩 Stor skuffelse
Michael Forest
Alt for dyrt for en under middel kvalitet. Kvantitet hænger heller ikke sammen med prisen. Kan ikke anbefales
Andreas P
Forfærdeligt sted. Matilde bag kassen var ordentlig led. Jeg ville snuppe en burger og nogle tops klokken 2 om natten, så går strømmen sgu. Magen til elendighed skal man lede længe efter. Deres crispy chicken er ret varm though.
Allan Christensen
Vi var sulten og ville have noget og spise skulle lige ud og tisse. Jeg løfter toilet sæde. Og hvilken syn hold da op Jeg bliv bange og tog et par billeder. jeg gik ud og spurgte om det var sådan de normale gjorde rent de sagde ingenting om hvordan det kan ske. Jeg spurgt så hvordan de gjorde rent omkring det område hvor de lavet mad nå toilet ser sådan ud!! Så svaret en af dem at det var ikke samme rengørings klude de brugte. Jeg må tilstå i disse tider hvor der er så meget fokus på rengøring skulle burger King måske opdateret deres ansatte med et rengørings kursus. Med de venligst hilsener fra burger elsker Allan
Burger
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review