Sluurpy > Restauranter i Viby J > Mcdonald's

Anmeldelser Mcdonald's - Viby J

Kim Andersen
Uendelig ventetid. Ingen svar om hvornår maden er klar. Skriver denne anmeldelse mens jeg venter, så lang er ventetiden.
Johanne Kiskov
Vi var inde i mc D på Vibyvej i Århus. Det er første gang jeg har oplevet en uhumsk mc D, til gengæld gjorde de det med manér. Vi så os ikke om, før vi bestilte (desværre), for samtlige borde havde skrald, eller var ikke tørret af. Vi fandt et uden for mange krummer, men det var stadig lidt træls. På dame toilettet, virkede håndtørreren ikke, og damespanden var så fyldt at man næsten ikke kunne komme mere i, desuden var gulvet så klistret, at man nærmest sad fast. Da vi gik og ville rydde op efter os, var skraldespanden så fyldt, at vi måtte mase skraldet ind ved håndkraft. Virkelig dårlig oplevelse, jeg håber de får gjort noget ved det.
Kim Nielsen
Vi var på McDonalds lørdag aften ca kl 18:45. Vi bestilte 2 stk. Mcfeast og en mixed team Box. Vi fik udleveret et stk Mcfeast og team Boxen. Desværre opdager vi først da vi er kommer hjem at der mangler en Mcfeast. Jeg har betalt lige omkring 127 kr for måltidet, men bliver desværre snydt. Da vi vil kontrollere kvitteringen, finder vi ud af at det er den forkerte de har leveret med. Det er bare ikke godt nok dette her, jeg vælger en anden McDonalds restaurant fremadrettet
line Tiedt
Fik hvad vi bestilte men maden var kold, og smagte ikke godt, så spiste ikke op men smed det ud. Syndes det er mærkeligt at der ikke bliver brugt hansker når de skal samle en burger Meget rod på bordene. Gik op og ville beom servietter stod ved kassen i 5 minutter, selv om der bare stod en medarbejder og kikkede. Kommer ikke tilbage.
Mads Høgh
Rigtig fint sted, normalt rigtig god betjening men nogen gange har vi oplevet at der slet ikke var nok på arbejde. Jeg er begyndt at tjekke mine double big tastys da jeg 3 gange har modtaget en alm tasty i stedet for en double. Derfor 4 ud af 5 stjerner :)
Magnus Lund
Fast food med caps på fast. 34 minutter for at få udleveret en mixed team box og en burger. Efterfølgende skulle vi have indløst en gratis iste. Det tog så 12 minutter for dem at trykke på en knap og sende én sølle drikkevare af sted. Det er skills to pay the bills og høj klasse her.
Brian Vincent Sørensen
Total ringe oplevelse man kunne ikke bruge sin app derinde og deres jordbær milkshake smagte af absolut ingenting der var flere borde hvor der flød med affald og trængte til at blive tørret af øv øv meget ringe oplevelse
MehrdadDwarves
I står til at åbne klokken 7. Men i åbner først klokken 10. Det er for ringe at i ikke har styr på jeres åbningstider når man søger på restaurenten
Burger
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review