Sluurpy > Restauranter i Viby J > Annettes Sandwich

Anmeldelser Annettes Sandwich - Viby J

Sally Frost
Jeg elsker Anettes sandwich, så lækkert! Altid SUPER betjening. Sidst jeg var i viby havde jeg virkelig ondt af den ene ansatte der stod med meget arbejde en lørdag aften! Både bestillinger via telefon og butikken fyldt med 10 kunder!. Hun var yderst professionel, fremstod meget overskudsagtig og rolig.
Villads Claes
For nogle år siden var Anettes sandwich de bedste sandwich man kunne få i Aarhus. De satte en bølge igang, men har ikke forbedret sig siden. Deres sandwich består af gulerødder og luftbrød og sparsomt indhold til stigende priser. Personalet er ikke specielt udadvendt eller i godt humør. Bliver de mon behandlet okay?
Jesper Mølbach
Dejlige sandwiches og sød betjening. Guf, når man er på vej... Kan svært godt anbefales
Lennart
Super lækker sandwich og venligt personale.
Troels Laursen
Lækre sandwich uden noget at påpege. Hvis jeg skal give dem 5 stjerner, skal der være et eller andet ekstraordinært ved deres sandwiches.
Sevde Arikan
Hurtig servering, lækker og sund mad. Dejligt med siddepladser og der er rydeligt. Drikkevarerne er lidt for dyrt.
Anna Kristensen
Ok sandwich. Men der er ikke meget fyld i, og det virker voldsomt, at du skal betale 6 kr. ekstra for fx peberfrugt eller lign. Så alt i alt er det dyrt, og man kan få både mere og bedre for samme penge andetsteds i byen. Dertil synes jeg, at det var ret småligt, at de ikke ville nøjes med at komme æg på halvdelen af en stor sandwich...
Jeannie Küster
Købte 3 sandwish i fredags. Det var virkelig skrabet med fyldet. Det var en tør omgang, så godt vi havde godt med vand at skylle ned med😁. Er normalt glad for at jeres sandwish.
Burger
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review