Sluurpy > Restaurants in Viborg > Burger King

Burger King - Viborg - Photo album

Det var godt nok en skuffende oplevelse. 🤬 Burgeren var tør. Der er for stort salat i burgeren. Toiletterne er ulækre. Skraldespandene og overalt er ulækkert. Der var ikke mere sodavand/smag. Vi bestilte tre Mayonnaise men fik ikke nogen. Der er kun to på arbejde. De sade de havde travlt men der var
Det gik meget langsomt og 2 ud af vores sodavand var dansk vand og ikke Sprite, det er rigtig træls at opdage når man er kommet hjem. Der var to kæmpe løg ringe i den ene burger som de var over 2 cm brede.
Det er ikke det mest travle tidspunkt, og det var relativt tidligt, før middag. Vi sad tre hold i lokalet. Ekspedienten tilbød ikke ost eller bacon som ekstra i den bestilte Whopper. Det måtte jeg selv spørge om. Der var krummer på bordet, der lå en sammenrullet, brugt serviet i den papreklame, de
Hvis man kunne give 0 stjerner så gjorde jeg det. Har de sidste 2 gange ikke fået det jeg bestilte, denne gang en pomfrit hvor der var sølle 10 pomfritter i. Og hvorfor have et telefon nummer derned til, hvis man alligevel ikke gider at tage den😅 Vil aldrig spise der igen, eller anbefale andre det.
Hvis jeg kunne gi' minus stjerner så gjorde jeg det, ventede 45 min. På at blive ekspederet og få mad.. det er sku for dårligt
Folk fik ikke pakket deres mad til ud af huset, folk fik forkert mad, understreget pommes, (bestilte stor menu, men fik en lille pommes) pommes poser på gulvet ved friture der ikke blev samlet op. Generelt, total kaos. Folk er højst sandsynligt ikke lært ordenligt op.
Utrolig langsom betjening og rigtig lang ventetid. Det er ikke det værd at tage på burger King. Der skal flere folk ind før det nok bliver bedre. Rigtig rigtig dårlig oplevelse. IGEN !!!
Alt for ringe service, det mad man bestiller har de lige pludselig ikke når man har betalt. Ikke nok med det, men så glemmer de over halv delen af ens ordre.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures