Sluurpy > Restauranter i Viborg > Sushimania

Anmeldelser Sushimania - Viborg

Claus Larsen
Hvis man kan lide sushi, så er dette måske Viborgs bedste sted
Daniel Banner
Har fået herfra et par gange nu som takeaway, og ganske fin. maden er som den skal være. flink personale ved modtagelsen og maden er klar til bestilte tidspunkt.
Helle Vibe Steffensen
Min veninde og jeg fik mad fra sushimania Viborg i tirsdag og det var en virkelig dårlig oplevelse, det smagte ikke af noget og avokadoen var helt brun i flere af de stykker som vi fik og de var meget små. Har fået der fra flere gange før og ved at det plejer at være fantastisk men det var desværre ikke oplevelsen i tirsdags. Syntes det er synd når man har brugt så mange penge på noget som desværre var så skuffende!
Camilla Bøgeskov
Koordinering af udlevering af mad fungerede ikke. Der er forståeligt nok begrænsning på antal i butikken pga corona, men af samme grund stod jeg på gaden i 20 min og ventede på en bestilling lavet hjemmefra og som jeg kunne se stod inde på disken og ventede..
Mikkel Verner
Ventede 20 min på sushi? Kold mad som bare skal ligges i en boks, der var i ovenikøbet ikke særlig travlt dårlig service Og alt for dyrt Sushien var okay
Heinrich Grinderslev-pedersen
Altid smilende personale, og lækker sushi 👍
Birthe Stevns
Lækker og varieret sushi i boxen med 12 stk!
Michael Simonsen
165kr for 16 stykker sushi, 4 af stykkerne var så gamle/tørre at jeg smed dem ud, trods information om at kokken skulle have frisklavet maden ved ankomst. De andre 12 stykker var heller ikke noget at råbe hurra for men kunne i det mindste spises. Øv for en oplevelse.
Brunch Burger Fisk Oksekød Ribben Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review