#}
Sluurpy > Restauranter i Viborg > Dolly´s Diner

Dolly´s Diner - Viborg - Fotoalbum

Jeg har spist der en del gange. Personalet virker altid imødekomme og giver en fin betjening.
Fint nok. God Oreo Milkshakes, men hvis deres hovedstrategi er burgere skal de måske forbedres. Bollen og indholdet var udmærket, men bøffen var meget kedelig, tynd og fedtet. Rigtig fedtet. Øv.
Kedelig og dårlig burger hele vejen igennem. Kvaliteten er faldet enormt meget siden de åbnede. Smid heller 50kr oveni og gå på cafe. Eller spar 20kr og kør forbi McD. Alt andet er bedre.
Super lækker mad, super god betjening og så kan man endda få vegetarbøf i sin burger, hvis man ikke er til kød. Der er masser af 50'er-dinner-stemning og man når ikke at mangle noget før personalet springer til. Tak ❤
Hyggeligt sted med rigtig god stemning maden er god til prisen vil gerne anbefale stedet det fåes vegetar bøf til burger det er bare at spørge da det ikke fremgår af menu kortet
Byens bedste burger, fantastiske fitter og underskøn milkshake. +Der er overenskost, så der er virkelig ingen grund til ikke at besøge dollys.
havde forventer lidt mere af både burger og milkshake til de priser, bøffen var lidt for tam, og milkshaken var for vandet i forhold til hvad man får andre steder.
Fantastisk lille sted i Viborg. De laver super lækre burgere, serveret i en hyggelig Diner stemning. Hvis man kan lide burgere er det her klart stedet at prøve.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures