Sluurpy > Restauranter i Viborg > Cafe Fry

Anmeldelser Cafe Fry - Viborg

Vlada Ditiashova
En rigtig fin café, hvor der serveres noget godt mad! Venlig personale. Efter min mening, er priserne stabile, da portionerne også er ret store. Caféen kan helt klart anbefales!
Mark Urup
Bestilte "den lækre tunmousse salat med avocado og spinat" samt en salat med kylling. Begge dele var friske og rigtig gode. Derudover blev de serveret hurtigt og fint anrettet. Prisen var endda uden lave ende.
Mona Kirkegaard Nielsen
Vores absolutte favorit café. Vi får altid god betjening og lækker mad på café Fry
Sidsel Angelo-Nielsen
Jeg havde på forhånd læst gode anmeldelser om dette sted og derfor valgte vi det. Vi ville ikke have valgt det ellers, for det ser temmelig anonymt ud som det ligger i en død ende af et indkøbscenter og indendørs på cafeen er der meget mørkt - som man forventer på en bar i de sene nattetimer, men ikke passende til et spisested. Men burgeren overraskede positivt: bøffen var stegt perfekt medium og saftigt. Fritterne var virkelig lækre og ikke fedtede og dippen var velsmagende. Dertil var det billigt. Så en madmæssigt rigtig god oplevelse. Havde det ligget et mere interessant sted ville det have været endnu bedre.
Ditte Vandborg
Normalt er der hurtig betjening, men til trods for flere frie borde, så måtte jeg vente lige rigeligt på min mad idag. Maden er ok til prisen, men de har kun hvidt brød og kartoflerne er friturestegte og til den tørre side.
Anders Christensen
Virkelig lækkert mad! Maden bliver lavet hurtigt, og smager virkelig godt. Det er lidt dyrt, men caféen er dog også kendt for deres gode mad, hvilket gør prisen fair alt i alt. De ansatte er super søde og altid klar på at hjælpe en.
Dagmar Knak Nørgaard
Skønt at mødes i jeres cafe og super at der er plads til at danse lige uden for, Tak.
Rune
Ankom 18:15 for at få det bord vi havde bestilt - inden vi bliver placeret bliver der spurgt om vi ved hvad vi skal have, for køkkenet lukker altså NU. Vi fik vores mad som var fin, men uhøflig betjening og man føler sig slet ikke velkommen.
Brunch Burger Fisk Oksekød Ribben Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review