Sluurpy > Restauranter i Viborg > The Burger Concept

Anmeldelser The Burger Concept - Viborg

Christian Petersen
mad er da vel fin nok men hold kæft hvor er deres arbejder elendige. jeg snakker om at de overkrydre deres pomfritter. mig og min ven satte os ved et beskidt bord. og arbejderen så på os og vores bord og gad ikke engang at tøre det af for os. det der er latså noget som man skal gøre asap. det var også et tidspunkt hvor der var hår i min mad hold kæft jeg er glad for i at væk.
ThePowerOf42
Super sødt personale og en super lækker milkshake.. Skal klart prøve deres burger engang når vejret ikke koger sjælen helt ud af ens hylster. Klart ikke sidste gang jeg nyder stedet her.❤
Louise Jensen
Ganske fine burgere - meget rød indeni, men det er jo en smagssag om det er godt eller skidt 😊 rigtig gode pomfritter 👍🏻 Desværre var betjeningen elendig.. bad pænt om at få tørret bordet af inden vi satte os, hvor jeg fik af vide at det havde hun altså gjort - det tog lige lidt tid at få kontakt med hende, da hun var travlt optaget med sin tlf.. derudover blev maden langet over disken, alt imens hun var igang med en privat samtale.. det samme skete for tre unge piger da de skulle have deres mad.. udover elendig og meget uhøflig betjening, var det ganske god mad 😊
Henrik Bøgebjerg
Fantastisk mad og til en meget fornuftig pris. Den sidste stjerne kommer på, når de søger for at rydde op og tørre bordene af efter gæsterne i der butikken👍👍👍 Her taler jeg om afd. i Viborg.
Mads Vadsholt
I starten var det godt. Gode burgere hver gang, men der gik noget galt overtid. Jeg ser færre ansatte og kvaliteten er styrt-dykket. De sidste 4-5 burgere jeg har bestilt hos jer har været absolut ringe og har på ingen måde levet op til jeres originale standarder. Stop med hele tiden at ansætte nye 17 årige! Find nogen der kan finde ud af at lave jeres burgere ifølge konceptet og hold fast i dem.
Pia Jensen
Først besøg her. Promfritter med burger. Virkelig kedelige Promfritter meget bløde. Deal købt igennem deal.dk. endvidere måtte jeg gør opmærksom på at der medfølger drikkevarer med til den deal. Dette fik jeg ikke med. Bøffen i burger var sort og kold. Desværre ikke en god oplevelse at besøge jer.
Anders Bjerg
Det lader til, at deres første udgangspunkt om at lave mere "gourmet-agtige" burger ikke rigtig har kunne løbe rundt. De har i hvert fald sænkede priserne og især kvaliteten gevaldigt. Da jeg var der første gang var det faktisk rigtig lækkert... nu smagte det mere som noget McD-agtig fast food. En enormt undervældende og skuffende oplevelse. Kedelig købesauce-smag og kedelig halvtørre bøffer og en kyllingebøf der er ringere end den hos McD - en frostbøf forsøgt drysset med noget "smag". Øv.
Tom Baars
Kvaliteten falder desværre. De sidste 2 gange jeg har fået burger fra restauranten i Viborg, har bøfferne været utrolig gennemstegt og tørre, samt en sølle skive bacon der havde fået lidt for meget på varmepladen. Super ærgerligt, da kvaliteten ellers plejer at være i top.
Brunch Burger Fisk Oksekød Ribben Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review