Sluurpy > Restauranter i Viborg > Familie Cafeen Thai Take Away

Anmeldelser Familie Cafeen Thai Take Away - Viborg

Kasper R Nielsen
Er du til frisklavet thaimad, er dette stedet at komme. Steffen bag disken er altid klar på lidt smalltalk, mens maden tilberedes.
Benny Ovesen
Mad der smager af at det er hjemme lavet. Maden er lavet med kærligheden. Tusind tak for en god oplevelse. Jeg vil helt sikker komme igen.
David “Jabba”
Rigtig god mad! Det smager af mere og bedre end mange andre steder. God betjening
Jessie MacRae
Det er ventetiden værd! De har meget travl, men de har super god service, og sindssyg lækker mad!
Conni Mikkelsen
Velsmagende - super service Desværre i lokaler der ikke er nemme at varme op
Ingrid Kristina Riget Pedersen
Hyggeligt sted, sød og venlig betjening og meget lækker mad 🤗
Ulrik Ditlev Kristensen
For at underbygge hvor helt absurd dårlig service jeg lige har modtaget, vil jeg starte med at sige, at dette er den første dårlige anmeldelse jeg skriver nogensinde. Forløbet er som følger: Jeg bestiller mad hos just-eat og accepterer et ønsket afhentningstidspunkt af maden på restauranten til kl.19.05. Ved godkendelsen af ordren hos restauranten flyttes tidspunktet til 19.30. Da jeg har et tæt pakket program om aftenen, er den halve time af stor betydning for mig. Jeg ringer derfor til restauranten og informerer dem om problemstillingen, og spørger om de evt. kan nå at tilberede bestillingen så den er klar til afhentning kl.19.05 som jeg oprindeligt havde ønsket. Den mandlige ansatte, som selv fortalte mig er ejeren af restauranten siger så, i en over-pædagogisk tone, hvor han efter hver sætning gentager mit navn: "Det kan vi da sagtens. Så vil jeg bare ringe rundt til de 8 andre børnefamilier der har bestilt FØR dig og sige, at du gerne vil have din mad før, og derfor må de vente". Han fortsætter: "Det har de nok ikke noget imod, så det gør vi bare. Jeg kan nå det 15 min før, men som sagt så ringer jeg lige rundt, for vi kan jo ikke have at du ikke får din mad til den tid du ønsker".. og sådan fortsætter det i en nedladende, absurd og passiv aggressiv og insinuerende tone, hvor jeg beskyldes for at føle mig vigtigere end de øvrige kunder, indtil jeg oplyser ham om at jeg ønsker at afbestille maden og samtalen ender med at jeg lægger på. Jeg fik dog en god service hos just-eats online support, der hurtigt kontaktede restauranten og annullerede min ordre. Meget kedelig oplevelse, desværre.
Natacha Otkjær
Maden fejler som altid intet, men da jeg sad ude i bilen og ventede på min mad skulle blive færdig, så jeg ejeren gå ud i sin bil i bagagerummet og tog noget. Derefter skjulte han en ting foran sig og gik igennem lågen. Jeg kunne så se hvad det var, og det var en øl. Jeg går derefter ind efter min mad og betaler. Jeg kan tydelig se på ejeren at han er beruset/fuld og har svært ved at bevare fatningen. Det var godt nok en øv oplevelse... Der burde ikke være alkohol i arbejdstiden og specielt ikke når man sagtens kunne se og høre, at der nok var drukket for meget.
Brunch Burger Fisk Oksekød Ribben Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review