Sluurpy > Restauranter i Viborg > Birgittelyst Kro

Anmeldelser Birgittelyst Kro - Viborg

Jack Gregersen
Super mad til fornuftige penge. utroligt sødt personale som var friske og lavede sjov. og meget hyggeligt sted .
Christa Erichsen
Overmåde hyggeligt, sød betjening og vi fik en dejlig og enkel æggekage med et ekstra lille pift. Og et dejligt kunstværk med hjem.
Louise Pugholm
Super hyggeligt lille sted med en spændende historie. Virkelig lækker mad, og rigeligt til at blive godt mætte. Ligeså lækre hjemmebryggede øl. Betjening med både overskud, smil og humor, selvom der var travlt og for få hænder. En varm anbefaling herfra. Vi kommer absolut gerne igen. ❤️
C. Owild
Birgittelyst kan udover, fantastisk frokost med egns øl. Også tilbyde et stik. Dansk historie.
Kim Poulsen
Jeg besøgte stedet til frokost og bestilte en Steak med smørstegte kartofler og skysovs. Det var den bedste Steak jeg har fået i lang tid. Med et glas rødvin til var det den perfekte frokost. Servitricen var sød og imødekommende. Eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er at jeg synes der var en lidt underlig sur lugt da jeg trådte ind i kroen og generelt efterfølgende. Vil helt klart besøge stedet igen en anden gang i håb om at jeg kan give 5 stjerner. Men som sagt, rigtig god mad.
BrunoogAnette Kirkebæk
Fantastisk aften med tapas og ølsmagning ad libitum.
Dan Jacobi
Dejlige omgivelse, sød betjening og en dejlig frokost til godkendt pris
Lars Jordansen
På vej ned gennem Jylland skulle vi have frokost. Vi bestilte frikadeller med kartoffelsalat og et stjerneskud, samt det lokale øl. Det var godt! Hjemmelavede, perfekt krydrede frikadeller og kartoffelsalat fra bunden. Det var helt som det skulle være. Stjerneskuddet havde to perfekte fiskefiletter, samt rigeligt med rejer og røget laks og dertilhørende 1000 Island sauce. Asparges var der også til, men her kunne mængden være skåret ned efter min smag. Det en rigtig god oplevelse med hjemmelavet dansk mad fra friske fødevarer og tilmed billigt - 369 kr, hvor der også er en god stærk cappuccino indregnet.
Brunch Burger Fisk Oksekød Ribben Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review