Sluurpy > Restauranter i Vejle > Café Unoden, Musikteateret Vejle

Anmeldelser Café Unoden, Musikteateret Vejle - Vejle

Morten Hygum
Et fint sted og med en hel sal fuld, så sad man stadig fint også bag i salen. Udlevering af jakker efter showet gik også fornuftigt
Karina Hjorth
Lyd og udsyn var godt, sæderne ikke verdens bedste, men de var OK. Deres handicaptoilet er elendigt og på ingen måde brugbart for andre end dårligt gående og de mindste kørestole, som ikke har brug for hjælpere. Jeg fandt aldrig ud af, hvordan man som kørestolsbruger kommer til f.eks. baren.
Jesper Møller Andersen
Flot sal med god lyd. Ikke det store udvalg i baren men ellers fungerer det fint og garderoben er effektiv.
Rene Paulsen
Var for første gang i Vejle Musikteater, til et udmærket standup show. Alt forløb smertefrit... eller rettere næsten smertefrit. Stolene i salen er simpelthen for hårde og står for tæt så benpladsen er dårlig, så jeg endte med at få ondt i rø..., der ellers er udmærket polstret.
Lotte Holk Hansen
Fantastisk aften med Naturally 7. Godt arrangeret, men ikke alt for meget benplads, så godt vi var oppe og stå.
Grethe Petersen
Jeg ser rigtig mange mennesker komme ind til Vejle musikteater, fordi jeg arbejder i Paladspassagen. De lyder begejstret over musik teatret.
Thomas Nielsen
God sted styr på tingene. Godt ud syn til scenen
Kasper Høj Jæger Leschly
Stolene er desværre ikke særligt behagelige at sidde i i mere end en time. Showet var dog underholdende...
Brunch Burger Burrito Cheeseburger Crepes Fajitas Falafel Fisk Is Juice og smoothies Kylling Lam Landgangsbrød Lasagne Nachos Oksekød Pålægsbrød Pandekager Pasta Risotto Roastbeef Salat salat med tigerrejer Sandwiches Tapas Tortillas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review