Sluurpy > Restauranter i Vejle > Mcdonald's

Anmeldelser Mcdonald's - Vejle

Knud Stæcker Lauridsen
Der var ikke særligt mange kunder i "restauranten". Ved kassen var ekspedienten sød og smilende. Utrolig lang ventetid på maden, der var delvis kold. Vi spiste maden uden at beklage os, fordi vi var blevet meget sultne af den lange ventetid og fordi det var meget koldt i lokalet. Hver gang indgangspartiet åbnede, træk det voldsomt og meget koldt igennem lokalet. Salaten skal dog have ros for at den smagte godt. Bestilte cola uden is, den cola jeg modtog var ikke fyldt op til det mærke, der skulle indikere 0,4 liter indhold. Så der følte jeg mig snydt. Alt i alt en dårlig oplevelse i dag.
Lasse Holgersen
Det er forskelligt hvor hurtig servicen er, men der er generelt den samme kvalitet ved alle retter. Jeg er ikke så meget en fan af burgerne, men Big Mac og Mchicken er en undtagelse. Deres desserter såsom sundaes og milkshakes er det der trækker det, da de er bedre. Jeg anbefaler højt, at bruge McDonald's app'en da man kan spare en del penge med deres kuponer.
Snotchel Fitze (WubsiDubsi)
Ankom med forhåbninger om relativt dårlig mad, og blev skuffende overrasket af endnu værre mad end man kunne have forventet sig fra en halv dyr fastfood diabetescenter, får hvad der svarer til tørfoder fra Maxi Zoo, og den sløjeste burger nogensinde oplevet
Rasmus Nørgaard Andreassen
Kan I andre huske dengang Hoen sad hele dagen på denne mcd? Folk kom fra nær og fjern for at hilse på ham.
Maria Naamansen
En af de bedste McDonald's restauranter vi har været på. Maden var vel tilberedt, god/hurtig service og rene spiseområder.
carina iversen
Elendig drive in. Har oplevet adskillige gange at der mangler ting på ordren når vi skal spise maden. Idag var vi så deroppe for at prøve at give dem en chance til, men men men, igen igen, var maden piv kold, og min søns Cheeseburger var smurt ind i ketchup og var totalt fra stødende at se på.
Anders Lemming
Lidt ventetid på maden og min burger var kold. Der manglede pommes frites til menuen. Ingen sæbe på toilettet. Ellers et ok sted med god legeplads til børnene og gode parkeringsforhold.
Mikkel johansen
Der kan være meget travlt til tider men ellers fint.
Brunch Burger Burrito Cheeseburger Crepes Fajitas Falafel Fisk Is Juice og smoothies Kylling Lam Landgangsbrød Lasagne Nachos Oksekød Pålægsbrød Pandekager Pasta Risotto Roastbeef Salat salat med tigerrejer Sandwiches Tapas Tortillas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review