Sluurpy > Restauranter i Vejle > Bone's Restaurant (vejle)

Anmeldelser Bone's Restaurant (vejle) - Vejle

My Linh N.
Fantastisk god mad! Kødet var mørt og lækkert. Servicen var god selvom der blev glemt et par enkelte ting, men slet ikke noget der trækker ned. Det eneste minus var at vi blev placeret lige ved siden af salat baren og soft ice, så der var meget uro senere på aftenen.
Anker Emil Demuth
God velkomst, lækker mad, hurtig opfyldning af pomfritter og sovs og rigtig god betjening. Toiletterne var pæne og rene 👍
ThePowerOf42
Super venlig betjening og hurtig opfyldning skulle der mangle noget. Dejlig atmosfære og flot dekour
M Petersen
Vi blev taget rigtig godt imod, både over telefonen og i selve restauranten. Maden smagte rigtig godt og får fem ud af fem stjerner. Servicen kan desværre ikke beskrives, da de overgik al forventning og tidligere oplevet andre steder. Alle tjenere og managere var fantastisk søde, de hjalp med alt hvad vi spurgte om, og spurgte selv om vi manglede noget uden at det blev for meget. Som en Michelin guide ville beskrive, selve servicen er en rejse værd. Tak for en fantastisk oplevelse. Vi kommer gerne igen hvis vi er i nærheden.
søren christoffersen
Fantastisk kød. Øv deres sodavands aftale er anderledes end i Kolding.m
Bjarne Thomsen
god mad og ble næsten mæt
dkchampion12 Brinck
Skøn service og lækker mad. Vi er lige tilflyttet Vejle og det var vores første måltid i byen. Vi kommer gerne igen :)
Kirsten Bach
Jeg synes, min mad var god, men det tog lidt for lang tid at få den varme mad - godt en halv time efter bestilling. Og så glemte de Early Birdy rabat!
Brunch Burger Burrito Cheeseburger Crepes Fajitas Falafel Fisk Is Juice og smoothies Kylling Lam Landgangsbrød Lasagne Nachos Oksekød Pålægsbrød Pandekager Pasta Risotto Roastbeef Salat salat med tigerrejer Sandwiches Tapas Tortillas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review