Sluurpy > Restauranter i Vejle > Café Tika Basa

Anmeldelser Café Tika Basa - Vejle

Morten Madsen
Jeg købte en sandwich med skinke og ost. Sjældent har jeg oplevet, at få en sandwich med stort set ingenting i, til 59 kroner. 1 styk smeltet ost i bunden. Noget der minder om 20 gram skinke i strimler, lidt salat, lidt løg, lidt gulerod og lidt dressing. Da jeg pakkede den ud (før jeg skilte den ad) sagde jeg til de andre ved bordet, at det måtte være en af deres, for der var ingen skinke i. Lige indtil man fjernede den smule salat der var og så dukkede der lidt skinke op. Basalt set har jeg betalt 59 kroner for en toast.
Simon Pedersen
Tika Basa er et super fint lille sted, beliggende i Rådhuspassagen i Vejle. Maden er virkelig lækker og velsmagende og personalet er exceptionel og leverer en yderst god service. Ejeren er der altid og har altid tid til sine kunder også laves der noget lækkert mad med altid friske råvarer. Kan klart anbefales. Avocadoburgeren er virkelig nytænkende og et stort hit.
Michelle Andreassen
Lækker sandwich og friskpresset juice. Hyggelig lille café. Okay frokosttilbud. Lidt nærig med kød i paninitoasten, men der var rigeligt i sandwichen.
Paw Uhrskov Schmidt Madsen
Super lækker mad, helt bestemt skal vi der til igen når vi er i Vejle.
morten thomsen
Vildt dejligt mad, altid hjælpsom personale.
Juliane Nyhus
Meget lækkert mad og stort udvalg. Jeg har aldrig oplevet at det er færdig til den bestilte tid, men det er ventetiden værd😊
Pole Fitness Vejle (Profil)
Rigtig hyggeligt sted med god betjening og god mad
Janus Kamp Hansen
Fantastisk mad! Kunne man bare give mere end fem stjerner...
Brunch Burger Burrito Cheeseburger Crepes Fajitas Falafel Fisk Is Juice og smoothies Kylling Lam Landgangsbrød Lasagne Nachos Oksekød Pålægsbrød Pandekager Pasta Risotto Roastbeef Salat salat med tigerrejer Sandwiches Tapas Tortillas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review