Sluurpy > Restauranter i Vejle > Street Food Vejle

Anmeldelser Street Food Vejle - Vejle

mathias poulsen
Porchetta sandwiches, særligt deres Spicy Porchetta - er super lækre. Jeg kan ligeledes anbefale en portion duck fat fries.
Anne-Marie Bjerregaard Nielsen
Okay sted, hvis man lige skal have noget at spise før biograftur eller lignende. Ikke et sted, man bliver hængende - vi var 14 afsted fra arbejde og blev placeret på smalle bænke. Min mad var kedelig men stærk, selvom jeg var blevet forsikret om, at det var den ikke. Nogen af de andre i gruppen var fint tilfredse med deres mad. Vi manglede mulighed for dessert - helt tilfældigt fandt vi en fryser, i det fjerneste hjørne og bag en væg, med ispinde, så dem fik de solgt nogle stykker af den aften :)
Christina Madsen
Vi kommer fra Fyn og har lagt vejen forbi 2 gange de sidste 6 måneder. Vi har været fuldt ud tilfredse, med både mad og personale.
Louise jensen
Fedt koncept! Alt for svært at vælge imellem 😅 og fedt at selskabet man er afsted med kan få vidt forskellige retter.. Ikke sidste gang jeg kommer der 🤩
René Truelsen
Fantastisk mad, god service og lækre omgivelser!
The Travelling Companion
Rigtig hyggeligt lille sted , med 5-6 boder på 1ste sal. Vi fik burger , quesadilla og butterchicken. Burger med PF lidt i den dyre ende . Ikke nødvendigt at charge 30kr extra for PF. Butterchicken var god men for meget ris i forhold til fyld. quesadilla var ok til prisen. Service var super især hos det Sydamerikanske køkken.
Rasmus Nygaard
Jeg har været herinde med mine venner af flere omgange og de har noget til enhver smag. Velegnet til familier, børn og weekend aftner med vennerne. Street Food Vejle kan varmt anbefales!
Klaudia Grodzicka
Et lille sted med mange muligheder 😋
Brunch Burger Burrito Cheeseburger Crepes Fajitas Falafel Fisk Is Juice og smoothies Kylling Lam Landgangsbrød Lasagne Nachos Oksekød Pålægsbrød Pandekager Pasta Risotto Roastbeef Salat salat med tigerrejer Sandwiches Tapas Tortillas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review