#}
Sluurpy > Restauranter i Vejby > Gundekildegaard

Gundekildegaard - Vejby - Fotoalbum

Super hyggeligt og autentisk gårdbutik, flot indretning fin butik lækre produkter finde udendørs siddepladser og ok parkeringspladser, prøv deres hjemmelavet is
Rigtig hyggeligt sted. Jordbær selvpluk, et begrænset udvalg af årstidens friske grøntsager og bær. Lækre ting til gavekurve. Skøn is med virkelig meget smag. Mums. Et besøg værd.
Sødeste mennesker og betjening :) Lækre varer og høj kvalitet , plus meget hyggeligt stemning Vi købte ind to dage i træk :):) Og spiste det bedste brunch i verden - obs man skal bestiller det en dag for;) kan kun varmt Anbefaler den lokalt perle :)
Dejligt lille smørhul. Hyggelige omgivelser, lækre varer og venlig betjening
Vidunderlig oplevelse. Har været flere gange i denne sæson, selv om lang kørsel, kun for at smage is og nyde udsigten 😍
Jeg fandt lige dette billede på telefonen. Rokkedysse bær (Gundekildegaard) er vort årlige foretrukne udflugtsmål. Deres hjemmelavede jordbær is smager himmelsk. Sidste sommer plukkede vi jordbær og tog med hjem og det var dejligt at få at vide navnene på de forskellige sorter, og forskellen på dem.
Idag lørdag den 19.06 var jeg på gården, som vi altid har elsket at komme på, med mit barnebarn og min datter. Vi købte bær og is for 264 kr. Uheldigvis tabte mit barnebarn isen fra sin isvaffel på gulvet lige ud for isbaren. Jeg spurgte så pigen i isbaren, om hun kunne komme lidt is oveni. Så skal
Fint pluk selv til fair priser. Men især deres is butik er værd at køre efter. Snyd ikke dig selv for det.. ville få fem stjerne hvis det var økologiske jordbær.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures