Sluurpy > Restauranter i Vanløse > Jydeholmens Pizza

Anmeldelser Jydeholmens Pizza - Vanløse

rasmus petersen
Græsk bøf virkelig dårlig tror det var sådan en færdig frost burger bøf ikke stærk ingen chili
Footylord
får den koldeste pizza jeg nogensinde har oplevet føj... brødet var også knas tørt.. 151kr for en familie pizza der bare smagte af hø.. anbefaler ingen at komme her!
Elsebeth Hansen
Deres mad bliver ringere og ringere mens priserne stiger og stiger. Derudover bliver deres retter også hele tiden mindre. Firmaet har lige holdt ferielukket, og efter de har åbnet op igen er deres priser steget ca. 15 procent, samtidig med at portionerne er blevet 15 procent mindre. derudover var min seneste bestilling ikke gennem tilberedt. Maden svinger ekstremt meget i kvalitet, så det er 50/50 om man får noget spiseligt. Virkelig en forretning jeg vil råde folk til at holde sig fra
Simon Petersen
God mad, men glem alt om at bestille udbringning til et bestemt tidspunkt, via jydeholmens.dk. Har bestilt fra dem flere gange med udbringning kl. 18, men maden ankom indenfor en time fra jeg bestilte. Jeg har også prøvet at de kun gav mig 1 dyppelse selvom der var bestilt 2. Så kontroller at i har fået det i har bestilt før i betaler, når i handler her. Deres hjemmeside er heller ikke den bedste, da visse ting som f.eks. Kæmpe Bacon Cheese Burger Menu ikke kan bestilles her af en eller anden grund. For at opsummere: Mad: 5 stjerner Udbringning: 3 stjerner Bestilling: 2 stjerner
Emma Fugl
Virkelig dårlig pizza. Bestilte en pizza med oksefilet i troen om, at jeg ville få en pizza med oksestrimler. Istedet lå der i midten en tør og sej oksefilet, som var uspiselig og på resten af pizzaen lå der bare klatter af tomatsauce og løg. Kommer ikke igen..
dennis nielsen
En af de bedste durum! Hjemmelavet brød, friske grøntsager og bare lækker👌🏻💪🏻
Kenneth Ansbjerg
Perfekte og rigtige dejlige varme pizzaer vi fik leveret, bløde kant og sprød bund
Troels F
Sms reklamer fra 1245, som man skal skrive til for at afmelde. Koster penge for at afmelde, noget man ikke har meldt sig til..
Brunch
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review