Sluurpy > Restauranter i Valby > Joe & The Juice

Anmeldelser Joe & The Juice - Valby

Ditte Engel
Jeg bestiller en sandwich og betaler kontant. Ham der tager imod bestillingen og pengene går igang med at lave min sandwich UDEN at skifte handsker, efter at have stået og rørt ved kontanter! Jeg gør ham pænt opmærksom på at skifte handsker, og det gør han så. Han Er er til dels undskyldt, da jeg kan se han er under oplæring. Men imens jeg venter på min sandwich, kan jeg se at hende der lærer ham gør presis det samme, altså rager imod penge og går i gang med mad uden at skifte handsker. Corona mm siger jeg bare. Og lige at tilføje virkelig dårlig sandwich, smagte ikke som den skulle/plejer. ikke ske
Sascha Tranberg
Bedste tunacado og green smoothie nogensinde. Venligt personale og hjernedød mad👌🏻👌🏻
Christian Frimand
Undgå hvis det muligt denne joe. Den sidste måned er kvaliteten faldet enormt. Grynede juice, kolde og kedelig sandwich med skjulte gaver(lange hår) er desværre blevet normen. Som gammel juicer må jeg desværre sige jeg hellere kører til en anden Joe i fremtiden.
Viktor Emil Østergaard Beeck
Fik super god service og stemning Jeg kommer helt sikkert igen
Christian Nielsen
Dårlig betjening! Jeg bestiller 2 serano sandwich, og begge skal være ude tomat, det gør jeg meget klart da jeg er tomat allergier. Han skriver det på seddelen. Jeg bestiller også en vand og en stor powershake. Jeg bestiller til take-away Da maden er færdig får jeg 2 sandwich i hånden som hverken er pakket ind eller varme, powershake var perfekt, men han havde heller ikk fanget min bestilling af vanden, da jeg kommer ud i bilen og begynder og spise min sandwich opdager jeg at der er tomat i, som jeg IKKE kan tåle! Servicen er virkelig blevet ringe hos jer!
Maja Bærentzen
Første og sidste jeg køber noget der. Bestilte en turkey sandwich med glutenfrit brød, da jeg ikke kan tåle gluten, bliver syg af at indtage det. Ham der modtog ordren gentog flere gange overfor ham der skulle lave den at det skulle være glutenfri. Efter jeg har spist den finder jeg hurtigt ud af at ham der har lavet den har givet ham før mig det glutenfri brød og mig det almindelige, så nu har jeg været syg siden igår og er det nok minimum en uge frem. Det hjælper ikke at sælge glutenfrit brød hvis man ikke har styr på det alligevel.
Bettina Skyum
Gode sandwich. Gode bud på sunde juice. Ikke helt billigt men bestemt det hele værd, pris og kvalitet hænger sammen her.
Ellen Ane
Jeg bestilte en clubsandwich og fik en lille kaffe uden lå, der efter slidt jeg kaffen på mig, self siden der ik var lå på og har brand sår på mit bryst og hand 😕 kinda irri tho
Burger Fisk Karryret Krabbe Lam Oksekød Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review