#}
Sluurpy > Restauranter i Valby > Vaca - Valbylanggade

Vaca - Valbylanggade - Valby - Fotoalbum

Maden var ordinær og uspændende samt kold ved levering. Vi måtte varme maden op i microovn før vi spiste. Vaca havde også glemt en ret. Heldigvis undgik vi dårlig mave, som mange andre anmeldere oplevede. Men 600 kr. for 5 retter (4 retter blev leveret) er alt for dyrt i forhold til kvaliteten.
Rigtig god mad, venligt personale og rimelige priser. Stedet er bedst egnet til en hurtig bid eller takeaway. Servering er med engangsbestik som ikke er så praktisk.
Første gang jeg har smagte en god burrito siden jeg boede i Texas. Virker som om de plejer at have rigtigt travlt, man kan ikke forvente en siddeplads
Der er ikke meget fiesta i deres Taco-to-go box. 6 stykker fuldstændig skamstegt kylling, lidt spidskål, 1 kvist koriander og så et par kedelige bøtter med dressing/chili mayo. Mexicanere ville næppe kendes ved den mad.
Elendig mad og elendig kundeservice. HELT Kold mad (vi bor 10 minutter på cykel derfra). Maden var to burritos der bestod af 80-90% iceberg salat. Der var næsten intet kød eller andre smagsgivere. Det smagte af ingenting. Den ene rulle var dobbelt så stor som den anden. WOLT tog kontakt til Vaca a
Super hyggelig nyåbnet sted med lækker indretning. Maden er lidt lang tid om at komme men smager virkelig lækkert og som rigtig mexicansk mad. Betjeningen er høflig og personlig. Lækkert man betaler med det samme.
Endelig et godt sted at spise mexicansk mad i Danmark!.. Jeg kan virkelig anbefale dette sted. Jeg har allerede besøgt restauranten flere gange. Der har været en del ventetid selvom vi var de første besøgende, men jeg tror det skyldes nyansatte. Desuden er maden så lækker at den er værd at vente på.
Jeg var vilde med dem da de først åbnede, men nu hver evigeneste gang jeg har købt take away her fra er maden kold når jeg kommer hjem, jeg bor 5 min væk på cykel. Selv da jeg fik leveret med Wolt var maden kold
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures