#}
Sluurpy > Restauranter i Valby > Vera Italiana Uno

Vera Italiana Uno - Valby - Fotoalbum

Et er manglende kød på deres pizza noget andet er at modtage en pizza hvor den er helt sort..
Min søns pizza med kylling var fuldstændig sort både nedenunder og i kanterne. Så den var lige til at smide ud
Super godt sted! Deres pizzaer er mega gode, og deres panini er også lækre. Det tætteste på et italiensk pizzaria på Langgade i årevis.
Super lækre stenovns pizza med sprød skorpe og bund. Når de siger ti minutter så går der kun ti minutter. Lidt mere krydderi kunne jeg godt bruge men kan man jo selv komme på
Det har tidligere været mit absolut foretrukne sted at hente pizza i Valby (især om sommeren, hvor man kan tage dem med op på TH Bar og sidde). Især deres pizza med trøffelmarscapone er værd at prøve ø. På det seneste har kvaliteten dog været virkelig svingende, med ruccola der ikke var vasket, osv
Den værste oplevelse, vi nogensinde har haft - salaten var decideret rådden og brun og kødet på begge pizzaer lugtede surt, som om det var overskredet holdbarhedsdatoen for længst. Vi tog én bid af maden, og måtte konstatere at det skulle smides ud. Vi fik i øvrigt begge ondt i maven efterfølgende.
Købte pasta carbonara og pasta bolognese. Begge dele var utroligt smagsløse og intetsigende. Intet italiensk over det. Kun 2 stjerner fordi maden stadig var rygende varm da jeg kom hjem med det, ellers 1 stjerne for kvalitet/smag.
Gode pizzaer, ingen tvivl om det, men servicen er helt i skoven = ikke eksisterende! Umuligt at få god betjening her efter gentagne besøg. Det er snobberi på højniveau. Der bliver hverken sagt "hej" eller "farvel". Useriøs måde at drive pizzaria på, når der ingen service er.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures