Sluurpy > Restauranter i Valby > Wokbaren Spicylicious

Anmeldelser Wokbaren Spicylicious - Valby

Christian Petersen
DEJLIGT STED! Jeg fejrede min kærestes fødselsdag her og valgte deres menu med 7 forretter og 4 hovedretter. Maden var rigtig god og servicen det samme, der var travlt, så der var få gange med for lang ventetid mellem maden, men det gjorde ikke noget da omgivelserne og belysningen er rigtig dejlig. Vi drak ikke vin, men kunne se der var et rigtig godt udvalg. Og alt sammen til en rigtig fornuftig pris.
Sune Opstrup
Bestilte 8 retters menu og de seks retter var ét stykke af hver forret. Så det var ca. To rejer, to små stykker kylling og to andre små mundfulde. Det smagte fint men til prisen er det bare for lidt. Til hovedret var der to forskellige skåle med kylling og okse sauce til 5 personer. Igen for lidt mad for 300 kr. De kunne så ikke sælge alkohol da politiet havde været forbi og deres betalingskort løsning virkede ikke, så de ville pludselig have betaling kontant eller på MobilePay. Tror ikke jeg kommer igen.
Danni J
Fint sted Steder er flot indrettet - Måske lidt dunkelt, men det er konceptet. Maden manglede lidt dybde i smagen, hvilket var ærgerligt. Tjeneren var lidt for frembrusende med mersalg, hvilket virkede falsk, om vi var sikre på vi ikke ville købe ekstra ris, for der kunne måske ikke være nok. - Altså hvis der ikke er nok, så er jeres menu nok for lille, men det passede fint med den mængde ris - der var faktisk for mange.
Ronni Krogsbøll
Tog chancen og bestilte via Just Eat. Kan ikke lade vær med at føle en stor skuffelse! Pris/kvalitet/portion størrelse skal gøres op, og der er det bare for dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Det eneste der overraskede var den fine pose maden blev leveret i. Alt i alt en engangs oplevelse.
Sedat Ünal
Dette sted hedder Nobu nu. Jeg giver dem 4/5. Den eneste grund til jeg gør det er at vi ikke kunne finde få barnevognen med ind samt vores reservation ikke var kommet igennem , ellers ville de få 5 - men det med barnevognen var måske vores egen skyld, fordi vi glemte at tjekke forholdene på nettet. Maden er ganske fin, det passer perfekt til prisen. Servicen er på toppen og trods for en dårlig start med reservation og barnevogn, formåede de 2 medarbejder at løfte opgaven helt vildt fantastisk og sende 6 gæster glade hjem. Super fint sted, de har højstol til små børn. Men hvis du er med en baby på 4 mdr, så skal du overveje at tage et andet sted hen. Få dine børn passet og besøg dem 🤩
Magnus Rasmussen
Mad er okay, men alt for dyr. Menukortet er fejlvisende og forvirrende, så man ender med at købe alt for meget. Der står fx at "man får 4 forretter ved køb af dette", men i virkeligheden er det en forret med 4 forskellige ingredienser. Jeg regnede med at betale 300 kr. Og få 3 gange så meget som jeg fik, og jeg endte med at betale 619 kr. Hellere vælg en af de andre spisesteder 25m væk.
Sara Birkshøj
Booker bord til 2. Min gravide veninde kommer helt fra Kokkedal jeg selv fra Vallensbæk. Kommer ind til en lukket (pga arrangement) restaurant på Halmtorvet spørger efter bord i Valby afd.og får af vide at den er helt lukket.. For 1,5 år siden !?! Måske i skal få styr på jeres booking system og opdatere jeres hjememside!!
Daniel Ljunggren Baldissera
Lækker autentisk mad. Desværre var alle retter ret begrænset ift indhold af kød. Så det trækker lidt ned. Men ellers ret lækkert
Burger Fisk Karryret Krabbe Lam Oksekød Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review