Sluurpy > Restauranter i Valby > Isamii Sushi

Anmeldelser Isamii Sushi - Valby

Sanne Møller
Deres sushi er fin, der er god Service, især nå det er ham med ørene der er der , han har vidst prøvet det før :)
Rune Andersen
Inden corona kom, har kvaliteten været rigtig god og leveringstiden normal. Men under corona sejler det hele lidt, sidste bestilling tog over 1.20 minutter. Kvaliteten af maden var ikke på samme høje niveau som før. Personalet virkede overraskede da jeg ringede og spurgte om hvornår maden ville komme. Leverandør var sød og flink og undskyldte for forsinkelsen.
Ediz Z.
Det var en okay oplevelse hvis man er i nærheden 🙂 Maden smager fint nok, desværre er prisen lidt høj i forhold til nærliggende konkurrenter. Kundeservicen kan halte lidt til tider og dette kan nogle gange resultere i længere ventetider. Et besøg værd hvis man er i nærheden.
Ida Jensen
Sushien er egentlig fint balanceret,men den var MEGET varm da den endelig nåede frem efter 1.5 time. Efter 20 minutter i køleskab var den stadig for varm til at spise, og surimien smagte derfor “gammel” Spicy edemame var bare lidt krydderi der sparsomt var kastet på edemame bønnerne. Jeg kunne godt have brugt 350,- på andet mad i hvert fald :-) Yderligere får man ingen ordrebekræftelse eller noget..
Christian Rytter
Maden var virkelig god. Prøvede en Dinner Box B og der var rigeligt til 2 personer. Prisen er fornuftig. Desværre var der ikke helt styr på bestillingerne så der var ekstra ventetid trods aftalt tidspunkt. Men vil helt klart anbefale det ☺
Benjamin Mühlendorph
Helt vildt lækker sushi, noget af det bedste jeg nogle sinde har smagt også deres service er helt i top karakter. Det ikke sidste gang vi bestiller fra dem.
Camilla Alsbjerg
Det bedste sushi sted! Efter at have prøvet MANGE forskellige steder. Det her ER det bedste. Og enda til billige penge! God service, friske råvare, lækker mad. 10 ☆ fra mig :)
amalia Mortensen
Hel fin sushi, men har smagt bedre. God smilende og venlig betjening
Burger Fisk Karryret Krabbe Lam Oksekød Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review