Sluurpy > Restauranter i Valby > Vores Brød

Anmeldelser Vores Brød - Valby

Olga østrup
Vi havde planer af at få en kop kaffe og lidt kage. Desværre blev vi velkommen men ord "dette er ikke varmestue" efter vi gik ind i butikken og så efter fri bord . Det var ikke så meget mere at lave. Jeg ved ikke hvad kaffe eller brød smager men vi besøger dem nok ikke igen.
Daniel Duun
Bedste brød og croissanter! Dyrt men godt 🙂
Kadir Türkyilmaz
ØKOLOGISK PISTACIE- & SKOVBÆRSNEGL I VALBY I Valby tæt på stationen ligger en økologisk bager, der har lækre kager i deres sortiment. Bageriet hedder Vores Brød og tilbyder bl.a. Pistacie- og Skovbærsnegl, som vi fik prøvet. Priserne er rimelige. Et stykke koster 22 DKK. Vores Brød er et anbefalingsværdigt bageri, der har lækre økologiske kager at tilbyde til kunderne. Fælles for begge snegle er at de har en fin smag. Pistaciesneglen mangler dog glasur, men har en creme med pistacienødder og er lidt tør i forhold til Skovbærsneglen, der er mere saftig med glasur og har en lidt bedre smag.
Freja Saurbrey
Godt brød i virkelig god kvalitet og det kan mærkes på alle de mange kunder de har. Godt personale også!
Danielle
Min lokale bager, som jeg ofte har besøgt til både hverdag og i weekenden. Blandt andet fordi jeg så gerne vil støtte lokale virksomheder med gode værdier og visioner. Men så lægger man det svingende udvalg (de fleste går altså ind i en butik med en forestilling om hvad de vil købe) de sureste theboller i verden og den nogengange direkte uvenlige betjening, har det betydet at vi idag simpelthen går de ekstra kilometer for at finde en anden bager.
Stefan Emil Lemser Eychenne
Bedste croissanter i byen De har også meget andet lækkert
KimC
Det bedste brød i Valby og omegn.
Christian Bering
I får 3 stjerner fordi det plejer at være godt, men i går havde jeg en virkelig dårlig oplevelse. Jeg købte 4 thebirkes i håbet om at få nogle af de flotte fra disken. Kvinden tager så 4 stks. Fra brødstikket bagved. Da jeg kommer hjem konstaterer jeg, at de alle var brændte og remoncen kan bedst sammenlignes med brændt karamel, som var helt hårdt. Desuden synes jeg der var lidt for meget mel på landbrødet i går. Det var så overdrevet, at man ikke kunne nyde det Skive for Skive som man plejer. Tror der må være sket en fejl i går, fordi alt jeres bagværk plejer at være fantastisk.
Burger Fisk Karryret Krabbe Lam Oksekød Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review