Sluurpy > Restauranter i Valby > Thai Wok

Anmeldelser Thai Wok - Valby

Michael Madsen
Købte ret med and. Den var næsten smagsløs. Plejer at være mere indbydende
Suz Hvas
Vi får altid super lækker mad herfra. Det er dog i den dyre ende af thai-maden.
Alireza Ansari
Utroligt at et sted kan lave så lækkert mad men have det mest ubehøvlede personale. Det er ikke første gang, at vi oplever at personalet ikke er serviceminded. Første gang tænkte vi - de har en dårlig dag. Anden gang tænkte vi - okay endnu en dårlig dag.. men efterhånden har vi oplevet det hvergang! En helt klart anbefaling at man skal vælge deres restaurant på Østerbro! Ikke nok med at maden er sublime men man møder også smilende og serviceminded personale. Det siger lidt når vi vælger at køre 25 min istedet for 5 min til Valby for at hente mad.
Rasmus F
Kundeservice er et fremmedord her ! Talentløs betjening. Og EKSTREM lang ventetid....! Vi hentede selv maden, eller det vil sige at efter de 45 min det ville tag, stod vi mindst 30 min nede i butikken og ventede, på de ville gå igang med vores mad(!) før vi til sidst ville have vores penge tilbage. Så kunne de pludselig ikke dansk. Og vi måtte ha fat i Just Eat for at få vores penge tilbage. Undgå dette sted ! Det var i så dengang!! Det for nemt at sige du tror jeg tager fejl.... løb ikk for ansvaret.
Liem Ngo
Retten 128 Yam havde tynd smag, manglede syrlighed og blæksprutten smagte som viskelæder og var måske for gammel. 109 Phat thai manglede pad thai sauce, smagte som nudler som ikke har fået tilpas koncentreret tamarind pasta, kedelig ret, 3 rejer i som er al for lidt 122 Kaeng pet var ok.
Aria Rahbar
Jeg har spist her, siden jeg flyttede til København i 2014, og der er intet i København (eller Danmark for den sags skyld), som slår deres Phat Se Ew, Phat Thai og Pat Nam Man Hoi. Fantastisk sted, og deres mad er god hver gang.
opitalita
vil stemme i med en tidligere anmeldelse der skriver "medium til ringe" mad. Bestilte rød karry m. ris og Phat Thai, to meget karakteristiske thairetter og jeg var skuffet. Den røde karry var mildt sagt kedelig og kyllingen var smagsløs og tør. Phat thaien var blevet skamstegt og nødderne var brændte så det var sådan set den eneste smag der var at hente dér. Bestiller ikke derfra igen og ville ej heller anbefale det til nogen. Hvis man har prøvet ordentlig thaimad bliver man slemt skuffet og er man bare ude efter hurtig take-away påstår jeg at der findes langt bedre alternativer til samme priser - eks. Green Mango el. Wok
Pedram Aktari
Bestiller online. Maden er ikke påbegyndt da jeg kommer for at hente. Det står mange andre og venter tålmodigt på betjening. Kvinden er alene og kan ikke være to steder på en gang. Så intet sker. Telefonen ringer. Alt er kaos. Jeg kører hjem igen tomhændet.
Burger Fisk Karryret Krabbe Lam Oksekød Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review