Sluurpy > Restauranter i Valby > Snabel B

Anmeldelser Snabel B - Valby

Nadia M.
Altid den bedste service og lækker mad! Flot latte art! Hjemmelavet granola og Ristet rugbrød med advokado ! All vegan 🤩🤍 Perfekte pladser lige i solen hvis vejret er til det, og ellers er der god plads indendørs ☀️Hyggelig cafè med super venlig betjening. Kaffen 👌👌👌👌👌. Kageudvalget er også udmærket.
Sif Østergaard Zachariassen
Det blir nærmest ikke mere på Cafe-i-Valby end Snabel B. Sådan lidt vintage her og der, Norah Jones vibes, paller med patina og glødepærer i loftet. Ganske standard hyggeligt, men med virkelig fine priser og glimrende juices og sandwich. Jeg tog den veganske sandwich med avokado, humus, pesto og frisk tomat, samt en juice med hyldeblomst, mynte og appelsin. Det var faktisk en rigtig god sandwich! Og så til 55kr. Det er fanme iorden.
karenmette hoffmann
Synes egentlig godt om stedet. Men har nu oplevet flere gange, at de er udgået for varer. Tror ikke længere på at de har yoghurt og sidste gang, var det rugbrød de manglede. Det går bare ikke 😒
Mimi Holm
Super hyggelig cafe. God stemning. Meget rimelige priser. Fint udvalg af ting man kunne ønske sig at spise/drikke inklusive man kan få friskpresset juice med ingefær, som er en rigtig god imumforsvars drik, her i vinter månederne.
Ib Sandstrøm
Jeg tror ikke cafemad kan findes bedre. Nogen steder! Alt er frisklavet, og med en omhu, som kendetegner de, der gør noget særligt ud af maden. Det er jo ikke fordi det kræver en Michelin kok at tilberede maden, men det kræver engagement og dedikation, og der er Snabel B helt i top. Tak for en dejlig frokost.
Malene B
Kaffen er god, betjening lidt sløj
Lars Juhl Andersen
Ganske fint sted kaffe helt fin betjening super flinke, sad i bagerste rum der var virkelig koldt!!
Nicky Torstensson
Lækker frokost og fornuftige priser. Hyggelige omgivelser.
Burger Fisk Karryret Krabbe Lam Oksekød Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review