Sluurpy > Restauranter i Valby > Buffalo Pizza

Anmeldelser Buffalo Pizza - Valby

Alexander Leo-Hansen
Gode pizzaer til gode priser. Pizzaen med salami, oliven og hvidløgsolie var klart favoritten.
Matilde Linn
Jeg har mange gange bestilt deres nummer 13 uden laks og har altid elsket trøffelpizza (selvom trøffel i sig selv ikke altid bliver betegnet som et vegansk produkt). Så da de begyndte at lave veganske pizzaer måtte jeg smage og bad dem om at lave en trøffelpizza med vegansk ost, tomatsauce, rucula og semi-dried tomater. Det koster ekstra at tilføje andre produkter end hvad menukortet indeholder! Pizzaerne er bagt i stenovn hvilket virkelig kan smages på den sprøde bund! Fyldet er fordelt jævnt på hele pizzaen, der er ikke nogen underlig vegansk ostesmag, det smager faktisk fuldstændig af almindelig ost. De semi-dried tomater er saftige og tilfører masser af umami til pizzaen og trøflerne giver også bare den dybde som gør at det hele går op i en højere enhed. Jeg er ked af at de ikke har denne pizza på menukortet, fordi det er min yndlingspizza og kombinationen af rucula, trøffel, ost og semi-dried tomater er nok min yndlingsfyld til pizza! Men de sælger veganske pizzaer med trøffel, kartoffel, artiskok og rosmarin. Spinat og champignon samt grillet aubergine, rucula og semi-dried tomater. Så please Buffalo Pizza, sæt nu denne her pizza-kombo på menukortet, for den smager så godt!!!!
Eva Reiter
Elendig, eller rettere uforskammet service. Leverer noget andet end bestilt og skyder skylden for deres fejl på kunden. Ubehagelig oplevelse. Pengene ud ad vinduet. Kan absolut ikke anbefale dette sted
Mette Johannsen
Mega godt pizzeria: flinke, hyggelige medarbejdere med humoristisk sans og overskud til at snakke lidt, og ikke mindst virkelig gode pizzaer. De har 3 veganske pizzaer, dvs med grøntsager og vegansk ost. Vi køber altid pizza herfra, når vi har lyst til en doven aften med pizza.
Dennis Mikkelsen
Det er nok den bedste pizzabund jeg har smagt og super delikat fyld 👍👍👍
bear bear bear
Generalt super, 4 stjerne og ikke 5 siden kartofler på kartofel pizza er for grove (1cm tyk stykker)
Mimi Holm
Super lækker pizza. Der er rigeligt med fyld på deres pizzaer. Dejlig sprød bund. Super søde medarbejdere. Kæmpe udvalg af mulige pizzaer. Men man kan også få italiensk is, tiramisu, og stort udvalg af sanpelegrino drikke. Vi har følt os meget velkommne her. Hyggelig belysning. Hurtig service. Vi kommer helt sikkert igen. Det har været den mest velsmagende pizza ud af 5 forkellige pizzariaer vi har besøgt. Efter vi blev stamkunder her, fandt vi også ud af at Johanne Schmidt-Nielsen også er stamkunde her, fordi hun har ladet sig fotografere sammen med ejeren.
Andreas Thomsen
Fantastisk pizza. Venligt personale. Ringer altid først og henter pizzaen. Aldrig været problemer.
Burger Fisk Karryret Krabbe Lam Oksekød Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review