#}
Sluurpy > Restauranter i Valby > Hjem Sushi

Hjem Sushi - Valby - Fotoalbum

Perfekt, Hvis du kan lide god og frisk dejlig sushi og godt kan lide at få noget for pengene så køb her er aldrig blevet skuffet. Og man får nogle gode store stykker, altid frisklavet og venligt personale. Helt sikkert den bedste sushi i Valby.nok også i kbh.
Fantastisk sushi i forhold til prislejet. Deres temaki håndruller er kæmpestore. Fint pakket ind til take away, og smagte bare dejligt. Kan klart anbefales. Ingen grund til at betale næsten dobbelt så meget for Sticks n Sushi, selvom det også er fantastisk.
ny ejer desværre. Skod betjening, sushi spiselig ikke noget fantastisk. Ude på toilettet var håndsæben fyldt op med vand i stedet for at de havde sat en ny ind. Man kunne heller ikke dele regningen fordi at det var besværligt for dem. Man skulle spørge om to menukort åbenbart ikke åbenlyst når der t
Meget overrasket over de dårlige anmeldelser, de er jo helt væk! Super lækker sushi til en mega god pris. God og venlig service. Kan varmt anbefales!
Deres sushi er ok. Men hvor er det irriterende, at komme hjem og opdage, at man ikke har fået wasabi eller sursødsovs med - selvom jeg spurgte om det var med mens jeg var i butikken.
Bedste sushi i København uden tvivl! Lækre og store sushi stykker 😍
Rigtig god sushi. God månedens tilbud. God service
Efter de har fået ny ejer er det som om at fisken er blevet mindre frisk og der er kommet mere ris i forhold til fisk. Det er også blevet dyrt.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures