Sluurpy > Restauranter i Valby > Cafe On The Six

Anmeldelser Cafe On The Six - Valby

Matilde Linn
Sød betjening og hyggelig indretning. Veganske og glutenfri muligheder. Jeg købte en smoothie med mango, banan og blåbær.
Julia Emborg
Rigtig hyggelig lille café! Lækker brunch tallerken, var helt vild med deres stenalderbrød 😄 God kaffe latte - var dog ikke så vild med deres “dirty chai latte” ☕️
Maria Ørbæk
Dejlig grøn og nærende mad. Elsker deres grønne juice og lækre veganske tun sandwich 💚
Mikala
Lækker, sund mad. Er særligt glad for deres tunsandwich og deres brunch. Desværre ikke så stort, men hyggeligt. Skal ud til opvasken for at gå på toilet.
Tonny Joost
Dejligt sted 🌼 Christian og jeg fik en sublim brunch med Flat White til 🙏🏻👍🏻
Karsten Bach
Rigtig dejlig café hvor jeg nød en frisk vegetar salat 🥗🙂 og efterfølgende en god kop kaffe ☕Gå ikke forbi når du er i Valby her er sød og nærværende betjening og gode muligheder for både at sidde udenfor og inde i de hyggelige lokaler 👍
Lars Bøye Rosenblad
Hyggeligt sted i Valby og ok mad uden at være imponerende. Man skal dog have virkelig god tid. Det tog hele 50 minutter at få serveret en brunchtallerken - og det koster en stjerne i min bedømmelse. Det var ikke så imponerende. Når der er travlt, hvilket der var, virker det som om, at køkkenet ikke kan følge med, hvilket er ærgerligt.
Charlie Andkær
Lille hyggeligt sted,købte lækker, nærende,frisk,hjemmelavet vegansk brunch .
Burger Fisk Karryret Krabbe Lam Oksekød Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review